Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926331





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo:Rijdt burgemeester Paul Dams met een ceremoniewagen?-RECHTZETTING-Update1
21 augustus 2014
Perikelen met aanleg Damiaanplein roepen vragen op waarop Tremelo niet wil antwoorden.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.711.700
Tremelo 21 augustus 2014

--- Update 1  8:55 24/08/2014
Mail aan Paul Dams.
Op 23 augustus werd een e-mail naar Paul Dams gestuurd met excuses en een foto met diens Mercedes geparkeerd op de strook voor de bus te Baal. Lees hier de e-mail.
--- einde update 1

--- RECHTZETTING  20:39 22/08/2014
Foto is niet de Mercedes van Dams
Lezers waarschuwden deze redactie dat de afgebeelde auto niet van burgemeester Paul Dams is omdat diens auto geen 2-deurs, maar een vierdeurs is. We kregen ook de nummerplaat doorgespeeld en inderdaad, het is niet de auto van burgemeester Paul Damsn mea culpa. Bij deze is het verkeerde bericht dan ook recht gezet. We komen er nog op terug en als Dams bij zijn politie is gaan bleiten, zullen wij onze verantwoordelijkheid opnemen. We zullen Dams ook een e-mail met excuses sturen.
Aantal bezoekers.
Op het ogenblik dat onze vergissing door een lezer werd gesignaleerd, hebben 92 bezoekers het artikel gelezen.
--- einde rechtzetting.

Het is ongelooflijk dat niettegenstaande het debacle met het Damiaanplein te Tremelo, Radio2 Vlaams Brabant, machtswellusteling burgemeester Paul Dams -Open Vld- in dat kader nog een positief forum geeft, de gatlikjournalistiek wordt hier nog maar eens aangetoond. Het aannemingsdossier van het Damiaanplein stinkt. Tremelo diende een advocaat in te schakelen om op een of andere manier na jaren een dading in mekaar te steken.

Geen inzage.
Deze redactie vroeg inzage in het aanbestedingsdossier maar de gemeentesecretaris respecteerde de termijn om te antwoorden niet en de Kanselarij werd ingeschakeld. Daar gaf Tremelo een uitleg die kant noch wal raakt zodat een nieuwe aanvraag zal worden ingediend. Als Tremelo niets te verbergen heeft, waarom mag dat dossier dan niet ingekeken worden?

Is er al een voorlopige oplevering geweest?



Volgens Morsum Magnificat zijn er op 9 augustus 2014 nog betonproducten gebruikt en die moeten 21 dagen uitharden .

Ceremoniewagen?
Vandaag betrappen we burgemeester Dams erop dat hij een zware verkeersovertreding begaat, hij parkeert zijn auto op de verhoogde berm, op de koop toe vlak voor twee borden die parkeerverbod voor voertuigen opleggen. Hoe noemt men dat ook weer? Machtsmisbruik?

Deze Mercedes is niet van Paul Dams.


Burgemeester Dams parkeert zijn auto vlak voor twee parkeerverbodsborden. Hiermee hebben we heel veel over burgemeester Dams -Open Vld- gezegd. Als gewezen postbode heeft hij het inderdaad ver geschopt, alleen moeten we ons niet afvragen op welke manier ... moeten burgers voor zo'n burgemeester respect hebben? Aan deze redactie zei Dams "wie mij gerust laat, laat ik ook gerust", wij hebben dat heel goed begrepen.

Artikel n° : 08/14/5507
Geplaatst : 13:24 21/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.