Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934387





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Parfumerie Prestige stopt als Kiala punt.
09 augustus 2014
Onvriendelijkheid over ontevredenheid met verdeling Kiala, fnuikt klantvriendelijkheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.691.100
Tremelo 9 augustus 2014

Wie kan er heden ten dage bij aankopen of het afhalen van een pakket niet met een bankkaart betalen, in Tremelo bij Parfumerie Prestige is dat in het kader van het KIALA netwerk niet mogelijk, cash betalen is de énige mogelijkheid. Behalve het na betaling afgeven van het pakket, wordt er geen bewijs van betaling afgeleverd, er wordt wel een handtekening gevraagd via een signature-pads display.

Cash betalen.

De uitbaatster van Parfumerie Prestige komt ons erg nors en onvriendelijk over, toch is het de eerste keer dat wij de zaak betreden. Betalen met bankkaart kunnen wij niet " dat staat op de website " zegt de dame een beetje kortaf. Verder geeft ze nog een uitleg over het feit, dat, als er met een kaart wordt betaald, die bewerking in de kassa van de parfumerie terecht komt, "bovendien stop ik er volgende week mee", klinkt het alweer kortaf.

Niet de volgende week.

We trekken na of het op de website van Kiala staat en met een beetje zoekwerk komen we op het ophaalpunt van Parfumerie Prestige terecht en daar staat inderdaad dat er alleen "cash" kan betaald worden. Echter de datum van het stoppen met verdelen is, volgens de KIALA website, niet volgende week -week van 11 tot 16 augustus- maar 26 augustus. We delen dat mede aan de uitbaatster die zegt "hebben ze het dan weer veranderd". Maar ze stopt er toch mee omdat ze er te veel moeilijkheden mee heeft.

Hautain.
Aan de dame werd duidelijk gemaakt dat haar ontevredenheid over KIALA zich weerspiegelt in haar onvriendelijkheid wat nefast is voor potentiële klanten, wij hebben na de afhaling van het pakketje gezegd, als we iets uit de parfumerie nodig hebben, gaan we wel ergens anders. 

KIALA.
De KIALA persdienst is alleen maar via e-mail bereikbaar en ze vragen het nummer van de perskaart. Het KIALA persteam mag het wettelijk bewijs leveren, dat iemand die aan journalistiek doet, verplicht is om een perskaart te hebben? Er zijn 4500 beroepsjournalisten en dubbel zoveel journalisten van beroep die geen erkenning van Binnenlandse Zaken hebben. Morsum Magnificat zal die erkenning nooit hebben omdat wij niet door een politicus erkend willen worden.

Artikel n° : 07/14/5488
Geplaatst : 11:26 9/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 09 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.