Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934387





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
N-VA Coryfee Fatima El Farisi poogde Morsum Magnificat voor haar kar te spannen.
09 augustus 2014
Ondervoorzitter jong N-VA Deurne wilde gratis fotosessie lospeuteren


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.691.100
Deurne / Tremelo 9 augustus 2014

Op zaterdag 05 januari 2013 was deze redactie aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van N-VA georganiseerd in de gebouwen van Antwerp Expo, u kunt het relaas daarover lezen in MM 210-05. Tijdens die receptie werd door Fatima El Farisi, ondervoorzitter jong N-VA Deurne, afgevaardigde nationaal Antwerpen en districtsmandataris, gevraagd om ter plaatse enkele foto's te maken en via e-mail door te sturen. Dat gebeurde op zondag 6 januari 13, uiteraard werd daarvoor niet betaald, zelfs geen geen merci.

Opnieuw stilte.
Plots, op 12 juni, dus meer dan 6 maanden later, een email van diezelfde Fatima met de vraag of het mogelijk is om een fotoreportage van haarzelf te maken die ze nodig heeft om op een fanpagina te zetten. Er wordt nog wat over en weer gemaild over waar en wanneer. Als kostprijs, omdat we ons speciaal naar Antwerpen -vanuit Lanaken- diende ze alleen de verplaatsingskosten te betalen. Ze was akkoord, maar uiteindelijk zegt Fatima dat zij in de loop van de week een exacte datum zal doorgeven, wat volgde was één grote stilte, geen datum, geen plaats, niets. Het komt hier op neer dat het niet de bedoeling was dat zij één euro betaalde, maar de foto's gratis wilde krijgen.

Verloving.
Aangezien dit laatste stilzwijgen ons toch wel enigszins irriteert, sturen wij op 17 november 2013 -we wachten dus meer dan 5 maanden- een mail naar het N-VA coryfee met slechts één regel : "Mooie N-VA figuren daar in Antwerpen" maar opnieuw blijft het stil tot 03 december 2013 als Fatima een bericht stuurt om te zeggen dat er op 21 december een verloving doorgaat en vraagt of wij dan kunnen komen fotograferen!! Dus na al die maanden wordt Fatima opeens wakker en doet alsof wij voor haar aan de kapstok moeten hangen. Wat volgde was één grote stilte maar nu van onze kant.


Fatima El Farisi liet omdat ze diende te betalen niets meer van zich horen ...

Gebruik of misbruik.
Laten we hopen dat N-VA in de toekomst, nu zij het toch, zeker Vlaams, voor een groot stuk voor het zeggen hebben, blijk geeft van een andere instelling dan deze Fatima, zo niet staat ons nog een en ander te wachten. Als sociale confederale partij kan het niet door de beugel dat mandatarissen proberen gebruik, of is het misbruik, te maken van mensen die zij in het kader van hun functie toevallig ontmoeten.

Pers.

Na zestien jaar journalistieke en uitgeverservaring kunnen wij met honderd procent zekerheid zeggen, dat de politiek en de pers één pot nat is en "Het Volk" een rad voor de ogen wordt gedraaid. Politici kruipen omhoog over de rug van de journalisten. Journalisten die pen of de stem van de politici positief weerspiegelen, krijgen ook informatie uit de eerste hand en zo gaat het alsmaar verder.

Links en ultralinks
Als u dan ook nog weet, dat het overgrote deel van de journalisten links en ultralinks zijn, dan is het duidelijk welke gazetten het best geïnformeerd worden. Morsum Magnificat staat daar totaal buiten, maar daarvoor betalen wij een zware tol en krijgen uiteraard vaak de deur tegen de neus want ze hebben allemaal veel te verbergen.

Link naar MM 210 - 05

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5088&Itemid=2


Artikel n° : 07/14/5487
Geplaatst : 11:35 8/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds

Laatste update ( 09 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.