Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934522





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi dossier : Steven Van de Politiek heeft geen oren naar informatie.
04 augustus 2014
Weddeschalen klokkenluiders zouden toch niet correct verlopen zijn.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.683.200
Tremelo 4 augustus 2014

Steven Van de Put, de persgeile N-VA politicus is blijkbaar nooit geïnteresseerd om waardevolle informatie rond de wansmakelijke HaZoDi affaire te beoordelen. Toen wij hem -na te trekken- informatie toespeelden over het bedrijfje van Geert Haesevoets, reageerde Steven "ik ga niet in de clinch met Pirard". Die reactie van de N-VA politicus, geeft de lezers van Morsum Magnificat een betere kijk op Steven Vandeput, alias Steven Van de Politiek². Hij diende daarvoor helemaal niet met Pirard in de clinch te gaan, maar gewoon zijn oppositie job te doen. De prestaties van Haesevoets die ook sp.a Secretaris en federaal politieman was, werden immers vóór de aanstelling van korpschef Pirard geleverd, Haesevoets heeft dat bedrijfje -Chainreaction- ondertussen opgedoekt en nadat deze redactie aan de federale politie vragen stelde, ook zijn politieke activiteit als sp.a Secretaris te Hasselt opgegeven.
² U schrijft en ik doe aan politiek zei Vandeput tegen deze redactie.


Inschaling klokkenluiders toch niet correct!?

Volgens het eindrapport van I-Force zouden de lonen van de vier klokkenluiders in de periode vlak voor de politiehervorming toch niet correct verlopen zijn. Ook Robert Elsen van de SSGPI, die nu met pensioen is, zou zich hebben laten misleiden. Deze redactie en auteur van het boek, heeft tot nader order zich vastgepind op de inhoud van de e-mail van Rober Elsen van 9 oktober 2012, maar het finale I-Force rapport maakt brandhout van de stelling van de waarnemend directeur Robert Elsen van de SSGPI.

Het boek.
Aangezien er nog steeds waardevolle informatie die van belang is voor het boek toekomt, wordt het boek steeds aangepast en wordt het uitgeven weer verdaagd. Het boek zal er komen en niemand zal onze pen vasthouden en geen enkele uitgever krijgt de kans het boek uit te geven. Het blijkt nu dat de Klokkenluiders toch niet correct werden ingeschaald en twee van de vier Klokkenluiders weten daar meer over, maar dat leest u in het boek.

Inschrijven.
Wie het boek als eerste wenst, kan een bericht zenden naar Postbus 3 te 3120 Tremelo, de kostprijs zal zéker minder dan 20 euro zijn.   

Artikel n° : 07/14/5481
Geplaatst  : 19:07 4/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.