Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926332





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Advocaat Patrick Grouwels en diens cliënt : Zelfs geen dankjewel aan Morsum Magnificat!
21 juli 2014
Infrax capituleerde nadat Expert en advocaat na info van MM nagels met koppen kon slaan.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.666.900
Sint Truiden / Tremelo, 21 juli 2014

Over deze zaak gaat het :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4491&Itemid=2

Op 20 februari 2012 brachten wij het bericht van een ongeval dat daags voordien te Heers had plaats gevonden, Didier G., die in zijn woning op de eerste verdieping in een muur aan de binnenkant van de achtergevel een gaatje boorde, raakte op die plaats de voedingskabel van Infrax.

DNB Infrax grandioos in de fout.

Morsum Magnificat had met haar knowhow niet veel meer nodig dan een kort bezoek ter plaatse om er zeker van te zijn dat Infrax grandioos in de fout was. Het net, dat enkele jaren voordien ondergronds werd gebracht, had nooit op die manier in dienst mogen blijven.

Groot dossier.
In het kader van het algemeen belang en het gigantisch dossier waarover wij beschikken, dossier dat nog steeds in ontwikkeling is, werd contact gezocht met de verzekeraar KBC die advocaat Patrick Grouwels uit Sint Truiden op 6 maart 2012 had aangesteld, dat heeft de advocaat ons via een e-mail van 6 maart 2012 zelf laten weten. Er werd zelfs over de mogelijkheid gesproken dat de advocaat Morsum Magnificat zou kunnen vergoeden. Grouwels had wel begrepen dat deze redactie hem in het welslagen van zijn opdracht zeer goed van dienst zou kunnen zijn, minstens kon helpen. 

Informatie.
Op 13 juni 2012 had deze redactie om vijf uur een telefoongesprek van een half uur met advocaat Grouwels, de advocaat had veel interesse in onze knowhow en zei " ... als u dat pertinent weet dat de ligging van kabels ergens voorgeschreven zijn door een of ander organisme, dan zou het heel welkom zijn natuurlijk dat ik dat zou hebben ...". Grouwels wilde ook een Expert laten aanstellen die niet uit de streek was wegens mogelijke invloed van Infrax. Op 2 maart 2012 krijgt de advocaat via een e-mail van Morsum Magnificat een pak waardevolle informatie en een precedent in de zaak Wittevrongel waarvoor deze redactie het 17 jaar in die zaak tegen Electrabel heeft opgenomen.

Aantonen.
In zijn e-mail van 2 maart 2012 geeft advocaat Grouwels te kennen dat hij de wetgeving betreffende de plaatsing van leidingen wil aangereikt krijgen en zegt ; " In zoverre in casu niet zou kunnen aangetoond worden wie deze leidingen op deze manier “manifest gebrekkig” heeft geďnstalleerd blijft de optie mogelijk de netbeheerder aan te spreken als bewaarder van een gebrekkige zaak -art. 1384. B.W.-. Eén en ander vergt natuurlijk nader onderzoek.  Ik werd pas geraadpleegd ...", einde citaat. Uiteraard is dit niet de énige informatie die de advocaat aanvankelijk in deze zaak uitwisselde. Wij zullen dat indien nodig, wel aantonen, deze redactie heeft genoeg ervaring om te weten dat zij zich tegen elke valse aantijging moet kunnen indekken, vandaar dat wij verplicht worden om gesprekken i.v.m. dergelijke affaires te registreren.

De Expert.
In zijn e-mail van 4 april 2012 om 14:46u vraagt advocaat Grouwels " ...Kent U toevallig een onafhankelijk gerechtsexpert die geen bindingen heeft met INFRAX of een andere netbeheerder of energieleverancier ? ..". Morsum Magnificat geeft enkele namen, maar een poosje is het stil. Ondertussen werden er juridische stappen gezet en moet Grouwels toch een Expert gevonden hebben waarvan hij de naam aan Morsum Magnificat doorspeelde. Op 27 augustus 2012 om 10:52u belt de Expert die door de rechtbank is aangesteld naar Morsum Magnificat. LM was verwonderd te vernemen dat wij al op de hoogte waren van zijn aanstelling door de rechtbank.

Knowhow ontfutselen.
De Expert wilde met Morsum Magnificat in het kader van zijn aanstelling in die zaak, spreken. Daardoor begaat die Expert een kapitale fout. Echter, Morsum Magnificat kan en mag met iedereen praten en gaf haar akkoord om haar ervaringen met de Expert te delen. Op 30 augustus 2012 om 18:07u telefoneerde de Expert om effectief af te spreken, hij had op 4 september 2012 een afspraak te Dilsen-Stokkem op en zou dan nadien naar Lanaken afzakken. De afspraak is doorgegaan en Morsum Magnificat leverde de nodige informatie die Infrax zéker en vast op de knieën zou moeten krijgen.

Inderdaad : Infrax capituleerde.

Met die informatie, vooral over artikel 125-02 van het AREI, kon de Expert, die abonnee werd en artikels van Morsum Magnificat kreeg toegespeeld, samen met de advocaat Infrax bewerken, de Expert zei : ".. Infrax wil mij onder druk zetten, maar ik laat mij niet onder druk zetten .. ", einde citaat. Hoe dan ook heeft Infrax het slachtoffer schadeloos gesteld. Alle partijen, het slachtoffer, de advocaat Patrick Grouwels en de Expert LM hebben schromelijk van de knowhow en de goedheid van Morsum Magnificat geprofiteerd. We hebben nog maar eens onze les geleerd.


Hoe beter ik “Het Volk” leer kennen, hoe meer ik van mijn poes ga houden.

Artikel n° : 07/14/5465
Geplaatst : 19:51 21/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 22 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.