Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926332





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Vera Vrancken haalt een veldslag binnen maar de oorlog wint ze niet-Update3
19 juli 2014
De soms hysterische Vranken moet altijd haar zin krijgen of ze wordt woest.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.666.900
Brussel / Hasselt / Tremelo, 19 juli 2014

--- Update 3 21:48 21/07/2014
Een beetje -gratis- reclame voor Vera ..
Om dit te realiseren moet Vera weer mensen -die dat niet graag doen- voor haar kar spannen ... 
http://www.verajuwels.be/startpagina/

--- einde update 3

--- Update 2 18:19 20/07/2014
De vuile was van de Vrt journalist die zich voor de kar liet spannen.
Het is intriest dat een Vrt Panorama journalist zich dermate voor de kar liet spannen, dat hij met diens bazen in de clinch moest gaan. Het is nog erger dat Ingrid Lieten - de bakkersvrouw- Luk Rademakers in zekere zin opdracht gaf om de journalist in te tomen.
We herrinneren u aan dit artikel dat u beslist nog eens moet nalenzen.
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5625&Itemid=0


Compleet gestoord.

In de vuile was over de Vrt en Luk Rademakers laat de journalist - WVDE - zich ontvallen dat Luk Rademakers zou gezegd hebben, dat Vera Vrancken compleet gestoord zou zijn, u leest dat in de "Vuile was" op de link hierboven.

--- einde update 1
--- Wijziging 17:36 20/07/2014
--- Update 1 8:38 20/07/2014

N-VA Huichelaar.
Deze redactie heeft in het HaZoDi dossier gesjoemel aan Steven Vandeput voor verder intern onderzoek doorgespeeld, het ging onder meer over de facturen die Geert Haesevoets via diens bedrijf CHAINreACTion - KBO 0707.470.389- aan HaZoDi zou opgemaakt hebben. Echter huichelaar Steven Vandeput deed er niets mee, daarover door Morsum Magnificat geïnterpelleerd zei Vandeput "..ik ga met Pirard niet in de clinch .."! Zelfs met keihard bewijsmateriaal in de hand deed Steven Vandeput niets.

Weinig aanhang.

Binnen HaZoDi kon Vera Vrancken op slechts een minderheid aan informanten rekenen, enkelen die zeer onvoorzichtig waren, werden al door Pirard op de rooster gelegd. Wie Vera Vrancken wat beter kent weet dat haar wil ook wet is, ze geen geduld heeft en als ze haar zin niet krijgt zich gedraagt als een briesende Leeuw. Zo mepte ze op haar eigen computer omdat deze door haar foute bedieningen vast liep. Het is trouwens zeer vreemd hoe beperkt de computerkennis van Vera Vrancken is, ze is niet eens in staat om op een correcte en veilige manier een bestand op een USB stick te plaatsen en die dan veilig uit te werpen. Gelukkig kon ze voor de meeste belangrijke zaken beroep doen op de andere klokkenluiders die veel risico's hebben genomen .... dat komt allemaal in het boek.

Schending beroepsgeheim.
Advocaten zoals een Sven Mary hebben lange tenen. In dit dossier zijn er ook die op een zeer onverstandige manier hun oren lieten hangen aan bepaalde journalisten en hun beroepsgeheim hebben geschonden. Ook een door Svem Mary aangestelde advocaat stuurde documenten naar andere personen die toen al geen dikke vrienden van Vera Vrancken meer waren. Op die manier is Vera Vrancken in bezit gekomen van documenten waartoe ze eigenlijk geen recht had. Vera Vrancken kan zeer listig zijn, maar is in feite een lopende gazet, ze kan belangrijke zaken niet voor zich houden. Ook een dokter komt in het boek ter sprake en de e-mail waarin bewezen wordt dat deze diens beroepsgeheim heeft geschonden - en erger- komt in het boek, ook de advocaat die het beroepsgeheim heeft geschonden zal ontmaskerd worden.
--- einde update 1

Eerder artikel over deze zaak :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5319&Itemid=2

Zoals in ons online bericht van 14 juni 2013 al aangegeven kon Vera Vrancken die zaak van haar schorsing voor de Raad Van State feitelijk niet verliezen, ze had een sterk dossier. Ze werd er, zoals wij in dat artikel overvloedig hebben aangetoond, door Michel Beckers - die nooit politieman had mogen worden-, ingeluisd. De zaak voor de Raad Van State werd niet behartigd door Sven Mary maar door advocaat Jacubowitz die door Mary aan de klokkenluiders werd aangewezen. Mary zelf had op dat moment al heel wat aangerekend, onder meer om de knopen die advocaat Iris Exelmans had gelegd te ontwarren.

Boek.
In tegenstelling tot wat sommigen denken, staat het boek nog steeds op stapel. Het is niets anders dan de schuld van de soms hysterische Vera Vrancken dat de eerder gestelde deadline niet gehaald kon worden. Vrancken en vooral Delvaux wilden een aantal zeer belasterende feiten in het boek, waarvoor geen voldoende bewijsmateriaal voor handen was, maar ondergetekende auteur weigerde dat. Delvaux is soms een gemene roddelaar, een "Viswijf". Vera Vrancken kent een ongelimiteerde drang om mensen voor haar kar te spannen, vooral haar wil is wet. Het feit, dat de samenhang tussen de klokkenluiders er niet meer was, alleen Delvaux en Vrancken mekaar nog steunden, heeft ook een rol gespeeld dat het boek op "stop" werd gezet. Het boek zal er komen met een objectief verhaal, óók over Vera Vrancken zelf waarmee moeilijk valt samen te werken. Ook de échte kennis van Vera Vrancken is ons tegen gevallen, ze kan het niet alleen, ook dat komt in het boek.

Artikel n° : 07/14/5464
Geplaatst : 14:20 19/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 25 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.