Hoge Raad Justitie : wordt klacht tegen Parket te Leuven onderzocht? |
19 juli 2014 |
Parket stuurde een melding door naar de gemeente Begijnendijk.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.663.000 Brussel / Tremelo, 19 juli 2014
Burgers die zich laten vangen door schijnbare verdachten bij de politie / justitie te melden, moeten uiterst voorzichtig zijn, wij weten daarover mee te spreken. Een strafbaar feit inzake de huurwetgeving, het AREI en stedenbouw werd aan het Parket te Leuven gemeld. Dat gebeurde nadat het Parket tegen klager -de auteur van dit artikel- had gezegd dat deze geen betrokken partij was en daarom dus niets kon zeggen.
Aangetekend schrijven. Om het Parket van Leuven diets te maken dat klager twee redenen had om geïnformeerd te worden, werd op 17 september 2012 een aangetekend schrijven overgemaakt. Het Parket van Leuven plaatste een stempel en een notitienummer op de brief en stuurde deze vervolgens naar de gemeente Begijnendijk die bij Wonen Vlaanderen een conformiteitsonderzoek beval.
Gelekt. Toen de wooninspecteur op 18 juli 2013 ter plaatse verscheen, werd de klager verklikt en nog diezelfde dag volgden er bedreigingen die later escaleerden. De brief is hoe dan ook minstens naar Begijnendijk gelekt en die hebben de brief wellicht ook doorgestuurd naar Wonen Vlaanderen, vandaar dat de controleur Ridiger C. dat aan de bewoner van het gecontroleerde pand heeft kunnen melden.
Klacht. De bewijsstukken werden verzameld en op 18 juni 2014 overgemaakt aan de Hoge Raad voor Justitie die nu gaat kijken of zij de zaak kunnen onderzoeken. Iedereen is nu nogmaals gewaarschuwd : pas op met meldingen of personen bij de politie verdacht te maken. Indien de -vals- beklaagde persoon een klacht met BP plaatst, kan de klager wél achterhaald worden!! Hier stuurde het Parket de brief zomaar door!
Artikel n° : 07/14/5462 Geplaatst : 13:16 19/07/2014
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel Erik Verbeeck ©
|