Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926631





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zonnepanelen : Iedereen zal opdraaien voor de "Decentrale Energieproductie".
13 juli 2014
De infrastructuur kan de levering stroomaf- stroomopwaartse elektriciteit niet aan.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.654.700
Tremelo, 13 juli 2014

Morsum Magnificat heeft al sinds 2001 gewaarschuwd !!
Eerder daarover gebrachte artikels,zéker lezen!!
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3067&Itemid=0


In 1994 hebben de Groenen onder Aelvoet, mede hun wisselmeerderheid, de "Groenestroom certificaten" doorgedrukt. Deze redactie heeft al jaren geleden bewezen, dat dit op termijn gigantische gevolgen zal krijgen voor de energieprijzen.

Bestaande infrastructuur nu al sowieso een puinhoop.

Morsum Magnificat heeft met haar grote inspectie in 2002-2003, blootgelegd dat de bestaande laagspanningsnetten niet conform en gevaarlijk zijn. Ere wie ere toekomt, Staatssecretaris Olivier Deleuze heeft op 24 maart 2003 met een KB, de herziening van het AREI -art.271- uitgewerkt. Echter de elektriciteitsmaffia heeft met hulp van Fernand Sonck, de Staatssecretaris tegengewerkt. Nooit hebben de DNB -Distributie Net Beheerders- met behulp van de corrupte Belgische en de blinde Justitie die wet gerespecteerd. Nu er meer en meer decentrale energie wordt geproduceerd, komen die DNB's die door de politiek in het zadel worden gezet en gehouden, in de problemen, maar die hebben ze sowieso omdat zij de wet van 10 maart 1925, Hoofdstuk VI art. 13, nooit respecteerden en van de netten een regelrechte puinhoop hebben gemaakt.

Infrax, Eandis, Ores ...
DNB Infrax mocht bij haar rode vriendjes van de Reyerslaan het weer komen uitleggen, Infrax behoort tot de maffia van de elektriciteitsverdelers die voornoemde wet -10 maart 1981- overal en massaal overtreden heeft. Infrax zou de politie sturen naar eigenaars van zonnepanelen die dat niet hebben aangegeven, misschien wel terecht, maar de politie moet overal en massaal PV's lastens Infrax opstellen omdat zij op dito plaatsen mensen in gevaar brengen zoals in Laakdal waar Walter D. onthoofd werd door een fout van Infrax en haar aannemer. Maar de lokale politie mag nergens optreden zoals in de Daalbroekstraat te Lanaken waarover deze redactie het Parket in Tongeren waarschuwde waardoor als gevolg daarvan, Infrax moest herstellen. Infrax is ook de schuldige van het ongeval van Didier G. te Heers, door de rechtszaak, waar advocaat Patrick Grouwels uit Sint Truiden zich tooide met de veren van Morsum Magnificat, capituleerde Infrax en gaat het slachtoffer nu vergoeden. Infrax is zeer slecht geplaatst om de politie op bezitters van zonnepanelen af te sturen, we zijn trouwens benieuwd of de slippendragers van de burgemeesters -de politie- wel een PV mogen opstellen. Nog straffer, de gemeenten in de zuivere en gemengde intercommunales zijn zelf eigenaar van het net en Infrax werkt in feite in opdracht van die gemeenten, ze gaan dus in feite hun politieke broodheren aanvallen! Jos Liebens van Infrax is een fantast.   

Meer volgt

Artikel n° : 07/14/5453
Geplaatst : 12:28 13/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.