Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934635





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Dams en zijn meelopers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen.
10 juli 2014
Meer blauw op straat die hun ogen mogen open doen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.651.400
Tremelo, 10 juli 2014

Aangezien wij in dergelijke omstandigheden burgemeester Dams -Open Vld- niet gerust kunnen laten, moeten we ons nog aan een en ander verwachten, we zijn dan ook super alert. In onderstaand artikel tonen we de schrijnende toestand met de elektrische installatie van horeca zaken, dat zijn publieke plaatsen, waarvan iedere bezoeker ingeval van calamiteiten, het slachtoffer kan zijn.


Artikel 135.1 Nieuwe gemeentewet.
In verband met onderstaand artikel menen wij burgemeester Dams en "zijn" politie naar de gemeentewet te moeten verwijzen. Burgers moeten overal en altijd in het gareel lopen, knikken en slikken. Nu wijzen wij het beleid in Tremelo op haar verantwoordelijkheid. We citeren de wettekst.
Art. 135.[…]
 §. 2. De gemeenten hebben ook tot taak het voorzien, ten behoeve van de inwoners, in een goede politie, met name over de zindelijkheid, de gezondheid, de veiligheid en de rust op openbare wegen en plaatsen en in openbare gebouwen. Meer bepaald, en voor zover de aangelegenheid niet buiten de bevoegdheid van de gemeenten is gehouden, worden de volgende zaken van politie aan de waakzaamheid en het gezag van de gemeenten toevertrouwd:
 1° alles wat verband houdt met een veilig en vlot verkeer op openbare wegen, straten, kaden en pleinen, hetgeen omvat de reiniging, de verlichting, de opruiming van hindernissen, het slopen of herstellen van bouwvallige gebouwen, het verbod om aan ramen of andere delen van gebouwen enig voorwerp te plaatsen dat door zijn val schade kan berokkenen, of om wat dan ook te werpen dat voorbijgangers verwondingen of schade kan toebrengen of dat schadelijke uitwasemingen kan veroorzaken; voor zover de politie over het wegverkeer betrekking heeft op blijvende of periodieke toestanden, valt zij niet onder de toepassing van dit artikel.

MM_228_05_Tremelo_Veiligheid.pdf

Intimidatie.
Heden namiddag werden wij publiekelijk aangepakt door Gilliaume Claes, we kregen allerlei verwijten naar het hoofd geslingerd en met de hand aangetikt, dus handtastelijkheden. De man heeft, behalve een winkel, ook een functie in de plaatselijke middenstandsvereniging en is bovendien raadslid van de vaste OCMW Raad. De ganse litanie van verwijten werd uiteraard geregistreerd en mede een klacht aan de Secretaris van het OCMW overgemaakt en daar zal het niet bij blijven. Die man kan zich duidelijk niet beheersen en zijn functie in de vaste OCMW Raad is in vraag te stellen.

Artikel n° : 07/14/5450
Geplaatst : 16:59 10/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©



© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.