Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934637





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk, Rotselaar en Tremelo : Geheugensteuntje aan die burgemeesters-Update1
09 juli 2014
Onze job en al onze bezittingen en financiële middelen werden afgenomen, onze knowhow nooit!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.650.400
Begijnendijk / Rotselaar / Tremelo, 9 juli 2014

--- Update 1 7:19 10/07/2014

Waarschuwing :
Dit zijn geen teksten voor "broekjes" maar voor personen met wat hersenen!!

Claes had de Procureur als caféklant.
Op onze vraag en nadat wij een getuigenverklaring aan de Hoge Raad voor de Justitie hadden overgemaakt, bevestigde deze Raad dat Procureur Ivo Carmen klant was in het café van Dirk Claes te Wezemaal. Dat Claes tegen de Procureur nooit over Morsum Magnificat praatte geloven wij natuurlijk niet, de ongewone brief die Claes op 10 mei 2005 aan Ivo Carmen stuurde bewijst dat.

Claes stuurde onnozele brief aan diens klant: de Procureur.
In de persmap vindt u het bewijs dat Erik Verbeeck op 26 mei 2004 wel degelijk als journalist aanwezig was in het federaal parlement tijdens de vraagstelling van Dirk Claes aan de minister van BZ, ook de foto's bewijzen dat. Patrick Dewael stuurde toen zelfs een bode naar Erik Verbeeck om diens perstoegang te controleren. Dirk Claes stelde voordien, op 10 mei 2005, aan de Procureur de vraag na te willen gaan of Erik Verbeeck een perskaart heeft, dat is het bewijs dat die twee mekaar veel beter kenden en de scheiding der machten zelfs niet in vraag dient gesteld, ze was er gewoonweg niet.

De vernietigende brief aan alle potentiële klanten van VEBO.
Op woensdag 23 maart 2005 stuurde Dirk Claes via zijn kantoor in de Kamer van Volksvertegenwoordigers op kosten van de belastingbetaler, een brief naar alle 309 burgemeesters in Vlaanderen. Hij had voor die
brief, na het politiecollege, twee andere burgemeesters voor zijn kar gespannen en laten ondertekenen, dat bewijst dat de argumenten van Dirk Claes erg zwak waren. De burgemeester van Tremelo kende Erik
Verbeeck nauwelijks, de burgemeester van Begijnendijk geeft in zijn verklaring toe dat hij aangespoord werd door Claes en de handtekening uit collegialiteit plaatste. Verder bedient Roger Verduyckt zich over het opslaglokaal van leugens, dus valse verklaringen -bewijs kan geleverd worden-.

Geen problemen.
Dirk Claes en Roger Verduyckt hebben verklaard dat er met professionaliteit van VEBO Electroadvies bvba niets aan de hand was, maar het werd in de belasterende brief toch met naam en toenaam genoemd
waardoor het bedrijf werd belasterd en daardoor failliet is gegaan. Het bewijs daarvan werd geleverd door de Stad Diest waar VeBo als gevolg van die brief een bestelling misliep.

De waarheid.
Het is duidelijk dat "Het Volk", advocaten, politici het er moeilijk mee hebben dat Morsum Magnificat de waarheid brengt, onder meer dat zit Dirk Claes behoorlijk hoog :
   - Het staat als een paal boven water dat in de school van Berlaar Heikant twee kinderen van 6 jaar aan kanker gestorven zijn.
   - Het staat als een paal boven water dat daar een illegale radioactieve opvanger voor bliksem
-Combinator- heeft gestaan die lekte.
   - Het staat als een paal boven water dat dat gevaarlijk en kankerverwekkend radioactief element door niet deskundigen werd verwijderd, gemanipuleerd en vervoerd.
   - Het staat als een paal boven water dat door het niet deskundig behandelen van zo'n tuig, personen    -met alle mogelijke gevolgen van dien- radioactief besmet kunnen worden.
   - Het is niet uitgesloten dat de dood van de kinderen mogelijk iets met dat tuig te maken kan hebben, maar een oorzakelijk verband is niet bewezen.
   - Het staat als een paal boven water dat het tuig op een niet legale wijze is verwijderd wat een strafbaar feit is.
Aantijgingen niet limitatief.

Grandioos in de fout.
Rotselaar had vier illegale radioactieve tuigen staan waarvan het bezit door het KB van 28 februari 1963 geregeld was, Rotselaar was dus vier keer strafbaar. Dirk Claes heeft als burgemeester alle vier de
omzendbrieven van het FANC, sinds 2003, genegeerd. Claes heeft dan op de koop toe de lef om aan Patrick Dewael als minister van Binnenlandse Zaken vragen te stellen over het incident met zo'n tuig op de watertoren Overmael te  Tongeren terwijl in Rotselaar zo'n tuig bij de schroothandel -Sjongers- zou beland zijn. Justitie had Rotselaar moeten aanpakken, maar er werd op de pianist geschoten, nog erger men probeert hem / Morsum Magnificat monddood te maken.
--- einde update 1

Wanneer de tienduizenden bezoekers die zich op deze website elke maand gratis de ogen komen spoelen -zoals diverse advocaten-, deze persmap gelezen hebben, wordt dit artikel a.s.a.p. verder gezet. Dirk Claes heeft diens macht onterecht en schromelijk misbruikt en zich schuldig gemaakt aan kwaadwillige laster en eerroof met de bedoeling te schaden en is daarin met grote CD&V onderscheiding en met belastinggeld, geslaagd. Vrouwe Justitia, waar de machtswellusteling Claes blijkbaar de weg kent, heeft de ogen gesloten.

Veel leesgenot, uiteraard hebben wij alle -bewijs- stukken nog steeds in bezit.

Wordt vervolgd. 

Artikel n° : 07/14/5448
Geplaatst : 22:19 9/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.