Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934641





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De "Afgoden" hebben zoals verwacht verloren, kan de massahysterie nu stoppen-Update1.
05 juli 2014
Het geroep, getier en gezuip was toch goed voor de economie.  


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.645.200
Tremelo 05 juli 2014.

--- Update1 20:08 6/07/2014
Geld en ellende.
Het ellftal "Afgoden" zorgt in enkele weken tijd voor zo'n vijf miljoen euro zakgeld, de klassieke pers heeft zich mede schuldig gemaakt om vele Brazilianen nog meer in de armoede te storten. De politiek was er ook, zijn reisden en logeerden op kosten van de failliete Belgische Staat.

België.
De klassieke pers heeft vooral de nadruk gelegd op het Belgicistische, een subtiel aangelegd chauvinisme om de partijen die België willen splitsen onderuit te halen. Het "Volk" heeft zich weer door de camera's voor de kar laten spannen.

Laken.
Morgen worden de "Afgoden" in Laken ontvangen. Vele hard werkende Belgen die hier tientallen jaren mede belastingen op hun inkomen, de kassa van de geldverspillende Belgische Staat hebben gevuld, worden niet zo vlotjes ontvangen in Laken. Wie niet in staat is om een job te leren, opgegroeid is in één van de vele Belgische getto's, in feite nooit werkte, nu schandalig veel verdient en navenant geen sociale lasten of belastingen betaalt, wordt in Laken op een voetstuk gezet. Zij die het in België met een inkomen dat onder de armoedegrens ligt, moeten stellen, moeten massaal op straat komen om te protesteren tegen deze toestanden.

Decadentie.
Het verschil tussen Nederland en België was weer enorm, de Nederlanders plaatsten zich wel voor de kwart finales. In tegenstelling tot het decadente België, plaatsten de Nederlanders geen grote schermen maar bleef het bij het gewone, ook al meer dan gek genoeg. Het boekje dat enkele Nederlanders die hier een periode in Brussel werkten, geschreven hebben -De Nederbelgen zie links hieronder-, is volkomen terecht, de Belgen moesten zich schamen.

19 dec 2011
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4340&Itemid=0

25 dec 2011
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4354&Itemid=0
--- einde update 1

Het is ongelooflijk hoe de klassieke pers er in slaagt om "Het Volk" overal op de kast te krijgen. Haal er een camera bij en ze zijn hun verstand kwijt. Het werd ook nog eens duidelijk hoe vermogend de Belgen zijn. Inderdaad meer dan 250 miljard op de spaarboekjes, terwijl de Staat er amper in slaagt om de rente op de schuld te betalen. De massahysterie had een voordeel, er werd veel gezopen en geld, veel geld uitgegeven ook  dat kon de klassieke pers in de hand werken, de politiek zal tevreden zijn dat er zoveel geld rolde.

Te verwachten.
Dat de "Afgoden" tegen Argentinië een blauwtje zouden lopen was zelfs voor niet kenners, of geïnteresseerden, duidelijk. Nu is het afgelopen, oef!!

Artikel n° :  07/14/5438
Geplaatst  : 13:25 5/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 07 juli 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.