Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934644





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Staking NMBS : Dat de "Rode" stakers maar een dito lintje dragen.
01 juli 2014
De wegens electoraal verlies gefrustreerde sossen gijzelen de reizigers.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.640.200
Brussel / Tremelo 01 juli 2014.
 
Het vervoer per spoor is al decennia lang een en al ellende, er gaat gaan dag of geen rit voorbij of er is wel iets, als ze niet door het rood, of te laat rijden, rijden ze niet. De NMBS en alles wat er rond draait is altijd al een rode bende geweest waar veel te veel ongeschoolden door de socialisten werden gedumpt in ruil voor stemmen. Kijk maar als ze aan de sporen werken, van de acht of tien zijn er twee of drie die doen of ze werken en de anderen kijken toe.

Infrastructuur.
Dat er veel koper wordt gestolen is niet goed te praten maar als we kijken naar de wijze waarop de kabels, vaak niet spanningdragend, werden aangelegd, dan staan we versteld dat er nog niet meer wordt gestolen. Waarom zijn de elektrische installaties van de spoorwegen niet onderworpen aan het Algemeen Reglement op de Elektrische installaties? Wie met kennis van zaken de infrastructuur van het net bekijkt, zal zich afvragen wat voor bende incompetenten dat ontworpen en geplaatst heeft.

Lafaards.
Gisteren was het nog maar eens een keer zover "staking" en ook al is dat ergens in het wetboek toegelaten, vergelijken wij het met maffiapraktijken, bovendien veroorzaakt zo'n staking gigantische schade en worden de reizigers die met die politieke spelletjes niets te maken hebben, persoonlijk geraakt. Laat de stakers minstens één maand een rood lintje dragen zodat de reizigers de lafaards herkennen en ze daarop kunnen aanspreken.

Ambtenaren waren thuis.
Gisteren waren de ambtenaren van de Vlaamse -p-Overheid vanaf thuis aan het werken, hun telefoon op het kantoor was doorgeschakeld naar hun GSM, we hadden er gisteren twee aan de lijn, eentje van Wonen Vlaanderen die duidelijk met veel tegenzin de telefoon opnam, zich uiteraard verstopte achter de staking, maar toch niets wist. Een andere van het Agentschap Binnenlands Bestuur die de gedragingen van de ambtenaren van OCMW's volgt, nam haar GSM duidelijk thuis op. Het lawaai van de kinderen op de achtergrond overstemde blijkbaar onze stem. De ambtenaar, duidelijk geïrriteerd, diende twee keer de naam te vragen. Toen wij de opmerking plaatsten over de achtergrondgeluiden zou de fout aan ons liggen, we zouden ons niet fatsoenlijk voorgesteld hebben, uiteraard is dat bullshit, we hebben uiteraard het gesprek geregistreerd, we kunnen niet anders.

Laat ze met rust.
Het is duidelijk dat men de ambtenaren gerust moet laten, geen vragen stellen, vooral geen te moeilijke want dan kunnen ze niet antwoorden en dan worden ze lastig. Vragen stellen kan ook vervelend zijn als ze van hun politieke broodheren ogen en oren moeten sluiten en ze permanent voor schut worden gezet.    

Artikel n° :  07/14/5428
Geplaatst  : 8:41 1/07/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.