Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928645





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MORSE-Press VOF : Persbericht na artikel in HLN
06 maart 2007
Ongeruste lezer van onvolledig artikel in HLN schrijft naar MORSE-Press VOF


Betekom / Brussel 6 maart 2007.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 214.700

Omdat de redactie van Morsum Magnificat van ongeruste lezer(s) van het onvolledige artikel in Het Laatste Nieuws  (Regio Leuven) van 3 maart 2007 berichten ontvangt, stuurde de uitgever van Morsum Magnificat (MORSE- Press VOF) onderstaand Persbericht

MORSE-Press VOF 
J.Van der Sande.
  


De inhoud van ??n bericht dat MORSE-Press ontvangt :


Geachte,
Via een link in de krant kom ik bij Uw webpagina terecht.  Ik beschik over  te weinig tijd om al uw artikelen grondig te lezen maar ik moet bekennen dat ze me wel bezighouden. U heeft duidelijk een mening en het staat iedere Belg vrij om deze te verkondigen. Mag ik U wel melden dat U een vrij verbitterde indruk bij me achterlaat. Maar goed, eigenlijk is dat
voor mij onbelangrijk. Wel heb ik voor u 1 vraag. Ik voel me verplicht om ze te stellen omdat ik (misschien geheel onterecht) ongerust ben. Mijn  vraag is: Hebt u radio-aktief afval opgeslagen in betekom en zoja, vormt dit een gevaar voor mens, dier of milieu? ik stel u deze vraag omdat ik afkomstig ben uit betekom en omdat mijn  ouders daar nog steeds wonen.
U bent natuurlijk geheel vrij om me te antwoorden.Met oprecht vriendelijke (ik ben van mening dat deze wereld beter zou
worden als wij mensen wat vriendelijker tegen elkaar zouden zijn) groeten,
Mario
L.

De reactie van MORSE- Press VOF :

Geachte Mario,
Morse-Press heeft niets te maken met radioactief afval en is, sinds februari 2007, uitgever van Morsum Magnificat. Het artikel gaat over VeBo Electroadvies bvba die hier een opslagplaats heeft voor radioactief afval.
Deze opslag gebeurt echter volgens alle wettelijke bepalingen, is volledig gecontroleerd en er is geen enkel gevaar voor mens, dier of milieu, dat heeft het FANC in haar klacht duidelijk geformuleerd. 
Het artikel in HLN van 03 maart 2007 is een slag onder de gordel van de blauwe lobbykrant die ?n Morsum Magnificat ?n Verbeeck, hoofdredacteur van Morsum Magnificat, hiermee wil treffen.
Het is in ons "democatrisch" Belgi? immers verboden om er een afwijkende mening op na te houden en een eigen koers te varen die niet die van de reguliere "gazetten" is welke stuk voor stuk propaganda instrumenten zijn van de gevestigde politieke macht..
Om inzicht in de situatie te krijgen verwijs ik naar de persnota die vandaag nog zal worden verstuurd en waarin onze kant van het verhaal zal zijn weergegeven, iets wat HLN ??k had moeten doen, maar heeft nagelaten.

m.vr.gr.
VOF Morse-Press.
J.Van Der Sande
Mede Zaakvoerder


Laatste update ( 07 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.