Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926333





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Advocaat Sven Mary : Zeveraars moeten monddood gemaakt worden.
25 juni 2014
Waarom is meester Mary furieus op deze redactie?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.632.200
Brussel / Tremelo 25 juni 2014

Na de zitting in Hoger Beroep in de zaak tegen de Raad voor de Journalistiek hadden we, zoals dat gaat, in de hall van het Brusselse justitiepaleis een onderhoud met onze door DAS aangestelde advocaat Eline Tritsmans -de beste advocaat ooit ontmoet, red-. Sven Mary, ons bekend uit het dossier van de Klokkenluiders van HaZoDi, begroette zijn confrater, maar zag ons wijselijk niet.

Zeveraars.
Sven Mary daarop aangesproken, reageerde furieus en sneerde dat hij tegen zeveraars niet spreekt. Advocaat Sven Mary die niet kon weten in welke hoedanigheid wij met meester Tritsmans in gesprek waren, reageerde aldus uiterst ongepast, dat hebben wij Mary in een sms laten weten. Sven Mary is van oordeel dat zeveraars, die wij volgens hem zouden zijn, monddood gemaakt moeten worden!!


SMS van 23 juni 2014 om 13:42u van advocaat Sven Mary
Neen, klacht bij de stafhouder dienen wij zeker niet in, maar de waarheid komt wel in het boek, met het bewijs "Zwart op wit" er bij.

Bezwarend materiaal.
Wij hebben aan Mary een sms teruggestuurd, dat hij in het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit, aan bod zal komen en wij over bezwarend materiaal beschikken", Mary reageerde als volgt -inzet-. Sven Mary, een advocaat met lange tenen, is kwaad omdat wij in ons online bericht van 20 januari 2013 de waarheid hebben geschreven. Maar we hebben ook nog uitspraken waar Sven Mary over zijn cliėnten zegt " we zijn hun advocaten maar niet hun psychiaters ".Dat is niet het enige waarover wij beschikken en dat komt zeker in het boek dat nog steeds op stapel staat maar zal gebracht worden wanneer het ons past, niet als het Vera Vrancken past die iedereen voor haar kar poogt te spannen en het daardoor in de journalistieke wereld verkorven heeft. Wim Van Den Eynde - journalist Vrt Panorama -is er ingetrapt en heeft zich door Vera en haar advocaat van toen -die haar beroepsgeheim geschonden heeft-, voor de kar laten spannen. Ook die advocaat komt in het boek in die zin ter sprake.

Artikel n° : 06/14/5415
Geplaatst : 16:34 25/06/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 25 december 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.