Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926333





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hans Jax hoopt nog steeds begrip en gelijk te halen.
21 juni 2014
Zoveelste advocaat krijgt in hopeloze zaak, de blaam en de bons. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.626.800
Genk / Diepenbeek / Tremelo 21 juni 2014

Hans Helmut Jax uit Genk geeft het niet op en blijft wild om zich heen trappen, in de grond van de zaak, heeft de man wel gelijk, maar heeft ze in de loop der jaren in de vernieling geholpen. Deze week hebben wij Hans op diens uitdrukkelijk verzoek en het vergoeden van de verplaatsingskosten vergezeld naar advocaat Palmers in Diepenbeek om diens dossier op te halen. We hebben weinig hoeven te zeggen, dat doet Hans uitgebreid, maar wel geluisterd.

Advocaten.
Het is de hoeveelste advocaat in de rij die de bons krijgt, Hans is dermate geobsedeerd door die affaire, dat hij wellicht niet meer inziet, dat welke advocaat hij ook mag kiezen, deze zaak niet zal aanvaarden. Het is correct dat sommige van zijn advocaten provisie hebben gevraagd om een dagvaarding uit te brengen, maar dat niet deden, maar uiteraard die 500 euro als ereloon aanrekende waartegen de klant, in casu Hans  Jax niets kan inbrengen. Hans Jax is bijzonder scherp in diens taalgebruik en dat aanvaarden advocaten niet, waardoor het vertrouwen heel snel geschonden is en dan is het hek van de dam. Advocaten hebben inderdaad zeer lange tenen en dan hebben ze bij Hans Jax de verkeerde klant getroffen. Voor Hans Jax is dat een niet te nemen hindernis in de afwikkeling van diens dossier.

Brief aan de Koning.
Al geruime tijd schrijft Hans Helmut Jax alle redacties aan met verzoek aandacht te besteden aan diens strijd tegen het Belgische establishment, daarbij wordt nu ook de Koning betrokken, Hans Jax poneert zijn waarheid, alleen zijn waarheid en geen andere. Daarbij worden zware beschuldigingen geuit, hem wijzen op mogelijke strafklachten mag niet baten, het is juist dat wat Hans Jax wil bekomen, hij wil voor de rechter komen om daar zijn gal te kunnen uitspuwen. Op zijn herhaald verzoek om zijn brief aan de Koning te publiceren, is voor zover ons bekend, geen enkele redactie ingegaan, nogal wiedes, hoofdredacteurs kunnen juridisch aangesproken worden en dat wil Hans Jax maar niet begrijpen. Morsum Magnificat bekijkt momenteel of zij de brief wel publiek kan maken.
  
Meer volgt  

Artikel n° : 06/14/5410
Geplaatst : 20:43 19/06/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 22 juni 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.