Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926334

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
A.S.T.R.I.D.nv : Haalt Belgacom het nieuwe beheerscontract binnen?
17 juni 2014
Overheidsbedrijf krijgt nog meer greep op de radiocommunicatie dan dat vandaag al het geval is.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.620.600
Brussel / Tremelo 17 juni 2014

Het bericht van de financiŽle gazet heeft hier en daar wat naklank gekregen, de geruchten doen de ronde dat Belgacom een nieuw beheerscontract zou binnen rijven. Frederik Langhendries van A.S.T.R.I.D. nv was zoals dat gaat, in meeting en zou ons later terug opbellen, maar dat gebeurde -nog- niet. Ondertussen draait de geruchtenmolen dat Belgacom, die bij ASTRID via "Airbus" toch al een flinke voet in huis heeft, het nieuwe beheercontract zou binnenrijven. Andere spelers, zoals AEG, houden de lippen op elkaar.

Naar Abiom.
Ondertussen hebben een aantal personen het quasi havenloze ASTRID nv schip verlaten, onder meer Hans De Poortere de gewezen "Customer Relations Manager" van de A.S.T.R.I.D.nv, is sinds 1 juni 2014 overgestapt naar ABIOM een bedrijf dat gelinkt is aan Sepura, sommigen stellen zich vragen omtrent het feit dat Hans zich nu in een commerciŽle functie bij een potentiŽle leverancier van A.S.T.R.I.D. genesteld heeft.  

Belgacom.
Bij Belgacom konden we evenmin iemand bereiken die iets zou kunnen / willen zeggen, Belgacom heeft voor onderhoud, vervangen van toestellen, etc. al een grote voet in huis via Cassidian dat onlangs de nieuwe naam Airbus kreeg. Aangezien Belgacom ook al met Telindus -dat met Nokia, dat ondertussen door ABS-CBN is overgenomen, werkte- in zee ging en Belgacom met Proximus werkt, hebben zij al heel wat ervaring. Anderzijds is de Belgische overheid meerderheidsaandeelhouder bij Belgacom en dat is minder, als de politiek er mee gemoeid is, dan is het om zeep, dat is zowel bij Belgacom als bij A.S.T.R.I.D. nv bewezen. 

Artikel nį : 06/14/5405
Geplaatst : 15:11 17/06/2014

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.