Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928646





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VEBO Electroadvies bvba maakt belangrijke documenten publiek
04 maart 2007

Minstens 3000 daken ontoelaatbaar hoog radioactief besmet


Bezoekers website Morsum Magnificat : 213.100

Betekom / Antwerpen / Brussel / Leuven 04 maart 2004.

Na de onvolledige en ??nzijdige berichtgeving in Het Laatste Nieuws van 03 maart,  zal VeBo Electroadvies bvba via Morsum Magnificat een reeks exclusieve documenten publiceren.
Daarbij wordt aangetoond dat de volksgezondheid op vele plaatsen in gevaar is, het FANC en Justitie niets tegen die ONWETTIGE toestanden willen ondernemen en zelfs VeBo Electroadvies bvba die de toestanden aanklaagt, daarvoor afstraft.
Als de reporter van Het Laatste Nieuws, deze teksten en de PDF documenten niet kan bevatten, nog beter, naar waarde schatten mag hij altijd de redactie van Morsum Magnificat contacteren, hij moet daarvoor niet verlegen zijn want de monumentenwachters en niet op zijn minst het FANC deden hem dat reeds voor en klopten bij VEBO aan om deskundige informatie.

St Jacobskerk Antwerpen, ??n voorbeeld.
Omdat de zaakvoerder van VEBO als specialist ter zake, in tegenstelling tot het FANC en Justitie  de bevolking (vooral de werknemers die op die daken ooit werken zullen uitvoeren)  tegen de gevaren van de ioniserende stralingen ?n besmettingen wil waarschuwen, wordt die zaakvoerder permanent aan de schandpaal genageld en vervolgd ! De echte omgekeerde wereld !
Dat de zaakvoerder het bij het rechte eind heeft wordt bewezen door de metingen die door AVN ondermeer op 19 april 2005 te Antwerpen werden uitgevoerd.

Duizend maal hoger dan toegelaten.
De radioactieve besmettingen die te Antwerpen door een illegaal radioactief element zijn veroorzaakt, bereiken (zelfs met een niet conforme meting qua afstand) waarden die 1.000 maal hoger liggen dan de waarden die in de Wet van 20 juli 2001 voorkomen !

Justitie wil het niet zien / weten.
Als VeBo Electroadvies bvba gewapend met bovenstaand bewijs (plus nog andere gevallen), het F.A.N.C. in Kortgeding voor de Rechter daagt, argumenteert Justitie :
1.Dat de ?Scheiding der machten? zou worden aangetast.
2.Er een ?Procedure ten gronde? moet gevoerd worden (wat misschien 15 jaar zal aanslepen).
Het is duidelijk dat Justitie hier stekeblind is en wellicht het FANC niet durft aan te pakken.

AVN.
Associatie Vin?otte Nucleair is ?Heer en meester? bij de fysische controle van de kerncentrales, zonder AVN is het FANC ?niets?, maar voor AVN zijn dergelijke radioactieve besmettingen maar ?Peanuts? en zij durven ook omtrent die materie hun relatie met het FANC niet op de helling zetten, meneer Van Binnenbeek denkt als baas van AVN ook aan zijn job, daarom ?Zwijgen?.

Crimineel.
Het bewust laten liggen van radioactieve besmetting met RADIUM 226 is zondermeer crimineel omdat de personen (dus hier vooral arbeiders) kunnen besmet worden en dat is, ongeacht het feit wie daarvoor verantwoording draagt, zondermeer crimineel.

Lees hier de  exclusieve documenten ?n het rapport over de smeekbede van de Antwerpse monumentenwachters Birgit en Marc.

MORSE-Press VOF ?

 

 

 

 

 

Laatste update ( 05 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.