Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926337





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De "Hoeren" van de pers al weken op de schoot van de "Heren" journalisten.
21 mei 2014
Dag in- dag uit wordt "het Volk" de politiek door de strot geduwd.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.583.300
Tremelo 21 mei 2014.

Weken aan een stuk worden wij van 's morgens tot 's avonds geconfronteerd met de politici die zich gedragen als hoeren van de pers, liefst zoveel mogelijk in de aandacht in "hun" medium worden gebracht. Het "Volk" heeft nog altijd niet begrepen dat politiek en klassieke journalistiek één pot nat is. De "Heren" journalisten amuseren zich met hun politieke spelmaatjes, journalistiek en politiek gaan steeds hand in hand en bepalen de besturing van het failliete land.

Wanneer wordt Jean-Luc -pers-heilig verklaard?
Een recent en schrijnend voorbeeld van de ongelooflijke kontlikjournalistiek en misleiding is de houding van de klassieke pers naar aanleiding van het overlijden van Jean-Luc Dehaene. Iedere wakkere burger kon in dat ultiem interview duidelijk zien dat de dagen van Dehaene geteld waren, maar de huichelaars dachten dat Jean-Luc nog vele jaren op de barricade zou staan. We wachten af hoe lang het zal duren vooraleer Jean-Luc Dehaene door de kontlikpers heilig zal verklaard worden..

Gewaarschuwd.
Deze redactie heeft Jean-Luc Dehaene in het kader van radioactieve kerkhanen, duidelijk gewaarschuwd dat illegale radioactieve opvangers, vele kerkhanen met het meest giftige radio-element Radium 226 afwrijfbaar besmet hebben en dat Radium 226 kankerverwekkend spul is. Jean-Luc Dehaene bestempelde ons toen in Strombeek als "Ayatollah". Geen enkel professor zal Morsum Magnificat kunnen tegenspreken dat het in de handen nemen van voorwerpen waaraan afwrijfbaar Radium 226 aanwezig is, dodelijk kan zijn, of dat in casu het geval is bij Jean-Luc Dehaene zou, mits onderzoek ter zake, kunnen achterhaald.

Kritiek.
Deze redactie heeft via een kabinetsmedewerker van Jean-Luc Dehaene destijds positieve signalen ontvangen, Guy Verhofstadt heeft bij diens aantreden de spaarpot die Dehaene aanlegde, leeggemaakt. Over de honderden miljoenen die Jean-Luc Dehaene via diens -hopen- vette mandaten -o.a. Inbev- heeft binnengerijfd, spreken de kontlikjournalisten wijselijk niet. Ook kritiek is er nauwelijks, alleen de BUB heeft over Jean-Luc Dehaene wel kanttekeningen gemaakt, wij beamen de inhoud, u kan ze hier op deze link lezen http://www.unionbelge.be/?p=8816

Artikel n° : 05/14/5372
Geplaatst  : 20:30 21/05/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 22 mei 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.