Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926337





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Blikseminslag bij politie Holsbeek : Wat is er weer te verbergen?-Update2
17 mei 2014
Morsum Magnificat mocht schade aan installatie niet bekijken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.580.400
Holsbeek  / Tremelo 16 mei 2014.

--- Update 2 11:54 19/05/2014
Afgewimpeld.
Pas vandaag, dus "vijgen na Pasen" worde we met onderstaande e-mail van de korpschef om 11:03u, afgewimpeld : Geachte heer Verbeeck,
Dank voor de interesse n.a.v. de blikseminslag d.d. 14.05.2014 in het wijkcommissariaat te Holsbeek. De schade is dadelijk door onze deskundigen beoordeeld en ondertussen zo goed als volledig hersteld. In die zin wensen we dan ook geen beroep te doen op uw expertise.
Mvg Herman Vercoutter
Korpschef pz Lubbeek. -- einde e-mail bericht.


Bliksemdeskundigen bij de politie van Lubbeek?
Toen wij vorige week ter plaatse zijn gekomen, hadden ze blijkbaar, in plaats van een journalist, een "specialist" inzake bliksembeveiliging verwacht. Neen, wij zijn daar niet onder valse voorwendsels binnen geraakt, ze hebben de deur geopend, wij hadden ons voordien al telefonisch geïdentificeerd en aangemeld als journalist van Morsum Magnificat. Men heeft toen ook niet gesproken dat er één of andere specialist uit eigen diensten de zaak zou oplossen, wij zijn er zelfs zeker van dat, wanneer zij over zo'n specialist zouden beschikken, die de herstelling zou mogen uitvoeren.
Wat te verbergen!?
Het is dus duidelijk dat ze daar weer wat te verbergen hebben en er geen pottenkijkers gewenst zijn, klassiek voor ons Belgisch systeem, ze zijn bang van competentie en integerheid.
--- einde update 2 

--- Update1 16:19 17/05/2014
Bang!?
Het is altijd hetzelfde, ons incompetent en corrupt systeem is bang voor competente en integere elementen. Zij die met kennis van zaken kunnen spreken en handelen worden -zoals wij-, overal -waar wat te verbergen is-,geweerd. Ons systeem is gebaseerd op vriendjespolitiek, zakkenvullerij, profitariaat en erger, aan de basis ligt steeds de corruptie -passieve of actieve-. Morsum Magnificat zal zich nooit laten omkopen of intimideren,journalisten die een gezin moeten onderhouden en schulden afbetalen voor huis en auto, zijn aan handen en voeten gebonden en moeten om den brode de pen van de politieke broodheren hanteren. Morsum Magnificat kunnen ze niets meer afnemen dat heeft men al gedaan.
Het Volk.
Wie "Het Volk" met de waarheid confronteert wordt opzij gezet, velen hebben wat te verbergen en dan kan je maar beter de waarheid niet kennen.
--- einde update 1

De radiocommunicatie en de elektrische installaties van de politiepost te Holsbeek werden geraakt door een bliksem of de inductie ervan, de werking en de diensten van de politie te Holsbeek waren verstoord, onder meer het elektrisch slot van de toegangsdeur werkte niet meer. Donderdag 15 mei nemen we even na de middag telefonisch contact op met de politie van Holsbeek met de melding, dat wij, geïnteresseerd en gespecialiseerd in bliksembeveiliging de schade van naderbij wilden bekijken, dat was geen probleem zei de stem aan de andere kant, we zijn hier een wijkbureau en maar tot half vijf geopend.

Geen toelating.
Toen wij om half vier ter plaatse arriveerden, ons nogmaals identificeerden moest blijken, dat wij niets mochten zien "u moet begrijpen dat wij hier niet zomaar iedereen mogen binnen laten" klonk het, we moesten eerst met de korpschef contact nemen en een e-mail sturen zei iemand van de recherche.

Korpschef.

Op 15 en ook vandaag 16 mei hebben we getracht de korpschef telefonisch te bereiken, maar tevergeefs, op de e-mail die we daaropvolgend hebben gestuurd, mochten we evenmin een reactie ontvangen. Wij vragen ons af wat hier weer te verbergen valt? Wij wilden gewoon zien of de installaties, zowel deze van de GSM als van de elektrische installatie voldoen aan het AREI -art.136-2 van het KB 10 maart 1981- en het KB van 17 december 1997 -brandveiligheid in gebouwen- en de NBN C18-100 en /of de IEC 62305. We hebben hier nogmaals een staaltje van de mentaliteit van de politie, misschien hadden ze van deze redactie in het kader van de beveiliging tegen bliksem nog iets kunnen leren, maar interessant doen in de "gazetten" die geen barst afweten van die materie is veel interessanter.


We hebben met onze telelens op die antennemast -voor GSM- geen enkele antenne kunnen zien die voor de radiocommunicatie van de politie zou kunnen dienen. Wij geloven er bijgevolg niets van dat daar zo'n antenne zou staan.

Lichte shock.
Volgens een gazet dienden twee agenten na de inslag op doktersbezoek, ze zouden een lichte shock opgelopen zijn, we moeten ons niet afvragen wat voor "Rambo's" bij de locale politie in dienst zijn, ze hebben gewoon schrik gehad van de knal van de ontlading van de bliksem en de daarmee gepaard gaande dynamische krachten en luchtverplaatsing. De bliksem zelf is veel gevaarlijker maar ze hebben geen oren naar journalisten die met kennis van zaken daarover kunnen spreken en praten liever met kontlikjournalisten die eender wat schrijven.

Artikel n° : 05/14/5368
Geplaatst  : 8:53 17/05/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 19 mei 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.