Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926337





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politiek : De strijd om de macht en het geld is begonnen-Update-1
01 mei 2014
Peeters heeft gelijk : " Geloof ze niet", maar dan geen van allen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.558.700
Tremelo 01 mei 2014.

N-VA Inderdaad asociaal.
Deze redactie kan bevestigingen wat vele anderen in de mond nemen: "de N-VA is een asociale partij", dat hebben wij niet van "horen zeggen" of uit de "gazet", maar uit eigen ervaring vastgesteld over een langere periode van meer dan een jaar. Het asociale manifesteert zich niet alleen op het nationaal niveau van de partij, maar ook lokaal. Over de nationale elementen zoals Homans en koele kikker De Wever zelf, hebben we ons al uitgesproken. Op het lokale vlak kunnen we spreken over twee jaar ervaring te Lanaken. We hebben het dan over hun kopstuk Piet van Berkel, alias Piet Van Beloven, en Johan Pauly die zoals Piet Van Beloven herhaaldelijk zijn beloften niet nakomt. Piet Van Beloven is arts en ook daarop kan ik uit persoonlijke ervaring niet van een succes spreken. Piet Van Berkels geheugen is als een kaas vol gaten en dat speelt hem zowel op professioneel als op politiek vlak parten. De N-VA wil met onbewezen slogans aan de macht komen, of dat zó goed is als ze beweren zal het "Volk" dat hen verkiest nog moeten ervaren. Wat deze redactie betreft zijn ze allemaal hetzelfde en is het één pot nat.

Bekend en onbekend.
Van de traditionele partijen, vooral de CD&V en de sp.a, zouden we allemaal moeten weten wat die partijen decennialang hebben uitgespookt, de schandaallijst is lang genoeg. Maar het “Volk” is heel kort of selectief van geheugen en profiteert zelf mee van de incompetentie en de corruptie waarmee dit land met een stijgende schuld zich voortsleept. De schandalen van de CD&V in de dossiers waar de scheiding der machten werd ontwricht, de sp.a door de corruptieschandalen en dan is er nog de Open Vld die niet vies is van sjoemelen en passieve corruptie, dat is allemaal bekend, wie voor deze sjarels kiest is zelf nat. Het onbekende is stemmen voor de asociale de N-VA en het gevaarlijke Vlaams Belang met kopstukken die stuk voor stuk fungeren als wolf in een schapenvacht. Daarom zeggen wij “geef de leugenaars lik op stuk en stem ze niet in het zadel, stem blanco of ongeldig”, dan hebben ze echt een probleem. 
--- einde update 1 17:11 2/05/2014  

Het spierballengerol en preken voor eigen kerk, de strijd om de macht en het geld is begonnen. Met behulp van de kontlikpers, die letterlijk en figuurlijk veel uit de handen van de politiek eet, worden de leugenaars in het zadel gezet. "Het Volk" zal op 25 mei 2014 weer de leiders kiezen die ze verdient.


Geloof ze niet.
Kris Peeters schreeuwde het tijdens een congres van de tjeven uit "geloof ze niet", Peeters heeft gelijk, maar dan in het algemeen. "Geloof geen van allen", had Peeters moeten zeggen. Vergeet niet dat Peeters eigenlijk een advocaat is -dat is ook het geval met Annemans en vele anderen- en dat zijn beroepsleugenaars en zij maken het "Volk" permanent blaasjes wijs. Kris Peeters kan zonder verpinken minuten lang liegen terwijl hij in de camera kijkt.

Persgeil.
Tien jaar hebben wij het politieke circus van dichtbij kunnen aanschouwen, als de camera's draaien en de flitsen werken is het gezellig, dan is de mimiek optimaal, persgeil zijn ze allemaal en daarvan maken bekende tv ketens schromelijk misbruik. Politiek heeft twee doelen ; macht en geld, ze zijn altijd met twee dingen bezig ; met zichzelf bezig en tegenstanders af te breken, de strijd om de macht en het geld, meer moet je daar niet achter zoeken. Neem Siegfried Bracke, wat denkt u waarom hij politicus werd, natuurlijk voor de poen, hetzelfde voor alle andere journalisten die naar de politiek zijn gelopen : geld dat telt.

Maggie.
Al maanden is de Vrt doende om Maggie De Block op een positieve manier in het nieuws te brengen, idem dito met Gwendolyn Rutten, je moet achterlijk zijn om de bedoeling van de Vrt daarvan niet te snappen, het resultaat is er wel, Maggie heeft succes, de illegalen in de Begijnhofkerk denken er wel anders over. We herinneren ons Gwendolyn Rutten in de zaak van de SBGW waar op grote schaal gesjoemeld werd, Gwendolyn sloot de ogen en wilde alleen of the record met ons praten. Open Vld is niet vies van passieve corruptie dat hebben wij recent nog ervaren in Lanaken.

Vakbonden.

Als er nog iets is dat functioneert, dan zijn er de vakbonden om het naar de kl... te helpen, hoe meer werklozen hoe beter voor de vakbonden

Stem blanco of ongeldig.
Als je de politiek op 25 mei 2014 een neus wil zetten en laten zien dat je het met hun machtsspel niet eens bent, stem dan blanco of ongeldig. De kiesplicht moet worden afgeschaft.

Artikel n° : 05/14/5364
Geplaatst  : 8:01 1/05/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 02 mei 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.