Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926337





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie BRT : Inspecteur Boeve moet meer toezien op de verkeersonveilige situaties.
29 april 2014
Energie Comfort brengt bij leveringen op drukke wegen fietsers in gevaar. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.554.100
Tremelo / Begijnendijk 29 april 2014.

Op 2 april 2014 werden wij door INP Boeve van de PZ BRT op een agressieve en opvallende wijze gecontroleerd, de inspecteur had veel meer oog voor Morsum Magnificat dan voor het ongeval waarvoor ze was opgeroepen. Maar bij de PZ BRT zouden ze al lang moeten weten, dat wij ons niet laten intimideren, integendeel.

Gevaarlijk.
Ondertussen blijven wij alert en beginnen een dossier aan te leggen met gevaarlijke situaties die zich op het openbaar domein in de zone BRT -Begijnendijk -Rotselaar -Tremelo - afspelen en waarvoor de politie in het kader van artikel 15 van het politieambt bevoegd is. Hieronder publiceren we twee foto's van leveringen door Comfort Energie, we hebben over dat bedrijf nog een dossier waar zij recent in Hasselt voor de rechter werden gedaagd wegens het niet respecteren van een schriftelijke overeenkomst.

    

Mechelbaan Begijnendijk  16 april 2014                  Baalsebaan Tremelo 24 april 2014

Machtig.
De grote man achter Comfort Energie is Francis Wanten, een naam die je zowat overal waar veel geld te rapen is, tegen komt, onder meer bij de nv De Scheepvaart. Wanten koopt zowat alles op in de sector, maar respecteert zoals met de overname van V.V.R. de overeenkomst niet. We weten ook dat Francis een zeer grote vriendenkring heeft, enkelen daarvan zijn niet onbesproken zoals Van Reeth met zijn eigendommen in Spanje die nu aan diens "ex", Annick V. -ook een zakenvrouw,red- toebehoren. Annick V. zou één en ander weten, maar durft blijkbaar niet meer te praten. Kortom de wereld rond Energie Comfort is groot en daarom moet zo'n firma niet op de veiligheid of de verkeersregels letten als ze gaan leveren, de politie zal ze geen strobreed in de weg -mogen- leggen.

Wordt vervolgd.  

Artikel n° : 04/14/5362
Geplaatst : 20:19 29/04/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 29 april 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.