Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926339





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hebben de "Hanen van Dehaene" Jean-Luc misschien ziek gemaakt?
20 april 2014
Wie zal Morsum Magnificat durven tegenspreken als wij dat als een mogelijkheid aanzien?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.542.000
Vilvoorde / Tremelo 20 april 2014.

Tijdens de verkoop van "De Hanen van Dehaene" op 5 en 6 maart 2005, zei Jean-Luc Dehaene tegen Erik Verbeeck -hoofdredacteur van Morsum Magnificat- dat hij een Ayatollah is, getuige daarvan was Goedele Wachters van de Vrt Nieuwsdienst die toen aanwezig was maar daar uiteraard niets over bracht. Toen enkele hanen op mogelijke radioactieve besmetting werden gemeten, vroeg Goedele : "en, zijn de hanen gezond meneer Verbeeck?", maar ook hierover bracht de Vrt niets.


Gewaarschuwd.
Jean-Luc Dehaene werd via diens secretaresse destijds door de auteur van dit artikel -toen nog houder van een Klasse II vergunning voor de verwijdering van illegale radioactieve opvangers- verwittigd van de mogelijkheid dat zo'n hanen wel degelijk gevaarlijk kunnen zijn wegens afwrijfbare besmetting met radium 226. Volgens onbevestigd bericht, liet Jean-Luc toen een deskundige van het Ziekenhuis St Luc -of VUB- naar hem thuis komen om de hanen te controleren. Hoe dan ook, op de veiling vonden wij slechts één haan die heel miniem -maar ver onder de limiet- tekenen gaf van radioactiviteit. Jean-Luc was door deze redactie gewaarschuwd en vandaar wellicht dat er te Koningslo toen niets werd gevonden.

Schandelijke Dirk Claes -CD&V-
Daar waar deze redactie, waarvan de hoofdredacteur ter zake specialist is, in het kader van het algemeen belang waarschuwde, heeft politicus DIRK CLAES -CD&V- niet geplaagd door enige kennis ter zake, Erik Verbeeck bij 309 burgemeesters in Vlaanderen op kosten van de belastingbetaler aan de schandpaal genageld. Die brief was de oorzaak dat het bedrijf failliet is gegaan, klachten bij het Leuvense Parket mochten niet baten. De politiek van de CD&V heeft ook hier, zoals bij de zaak Fortis, justitie beïnvloed. Het Leuvens parket waarvan de Procureur Des Konings Ivo Carmen te Leuven klant was in het café van Dirk Claes, hebben hem geen strobreed in de weg gelegd. De CD&V is niet vies van manipulatie van de justitie.Dat Dirk Claes wel degelijk de aanstoker was om de brief te schrijven wordt door de burgemeester van Begijnendijk bevestigd, Verduyckt profiteert ervan om ook met een aantal niet relevante leugens de zaak nog op te kloppen.

Zeer gevaarlijk spul.
Radium 226 is het meest giftige radio-element en vele kerkhanen werden door de lekkende bronnen van de illegaal geplaatste radioactieve opvangers afwrijfbaar radioactief besmet, deze besmetting halveert pas na 1602 jaar. Als Jean-Luc Dehaene ooit zo'n besmette haan heeft aangeraakt en diens handen nadien niet meteen grondig heeft gewassen, kan hij via die weg radioactief besmet zijn geworden en dat kan zich jaren later pas manifesteren. Radium 226 veroorzaakt vooral leukemie en botkanker Americium 241 -dat ook voor de tuigen werd gebruikt- veroorzaakt leverkanker.

 MM_225_05_Dehaene.pdf    Wordt vervolgd.

Artikel n° : 04/14/5356
Geplaatst : 14:13 20/04/2014

Redactie Morsum Magnificat © Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 22 mei 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.