Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926339





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat keert de politiek de rug toe.
07 april 2014
Over mijn rug zullen ze nooit naar omhoog kunnen kruipen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.515.800
Lanaken 07 april 2014.

Vandaag was het weer nog een keer zo ver, het zoveelste gezinsdrama en toch blijven politici, die sommige persorganen, zoals Concentra en TVL vet betalen, beweren dat het goed gaat, de crisis neemt af, alleen neemt de ellende zienderogen toe. Deze redactie heeft nu de politiek de rug toegekeerd en zal alleen nog om bepaalde redenen -die wij niet prijs geven- bij persactiviteiten aanwezig zijn. De pen van Morsum Magnificat is voor niemand te koop en daarom zijn wij bij politici niet gewenst, over mijn / onze rug zullen ze zeker niet naar omhoog kruipen, integendeel, wij zijn er om de vuiligheid van de politiek bloot te leggen.

Burgemeesters aan het woord.

Wij bij Morsum Magnificat zijn we er van overtuigd dat burgemeesters, als er iets ernstigs is gebeurd, staan te popelen om voor micro's en camera's te kunnen verschijnen, trouwens het bewijs daarvan is dat, hoe groter de ramp, hoe meer lijkenpikkers van de klassieke pers opduiken. Telkens is het weer de burgemeester die gegevens over de omstandigheden en de personen aan hun kontlikjournalisten los laat. Dat was vandaag met het voorval te Ham alweer zo, de afkomst en de ouderdom van de moeder werden door de burgemeester los gelaten.

Interventie te Ham.

Door het voorval van vandaag te Ham is het weer duidelijk geworden dat de burgemeesters, in casu deze van Ham, die toch advocaat is, zijn brandweer nog altijd niet tot de orde heeft geroepen. Niettegenstaande er verbod is om de adresgegevens van de interventie via het ASTRID net door te geven, was dat in casu weer het geval. De brief van minister Turtelboom van 9 augustus 2011 was duidelijk, minister Milquet heeft dat met haar brief van 26 september 2012 nog eens bevestigd, maar de burgemeester en de brandweer blijven in hun boosheid volharden.

Parket wat is dat?
Deze redactie heeft in het kader van haar onderzoek naar de ASTRID LEAKS aan diverse parketten bewijsmateriaal geleverd dat de privacywet en de instructies door de burgemeesters en de brandweer flagrant met de voeten worden getreden, maar het blijkt niet te helpen. Parket? Wat is dat eigenlijk? Beschermen zij de misdaad en straffen zij kruimeldieven?

ASTRID Leaks.
Op 28 maart 2014 werden trouwens negen personen, waaronder journalisten als Jan Verbeke, Kristof Debecker, beiden gewezen medewerkers van Het Laatste Nieuws, naar de Correctionele rechtbank verwezen. Alhoewel de nv ASTRID zich burgerlijke partij stelt, is de nv niet al te loslippig. Anderzijds heeft de FGP van Asse de echte spilfiguur, Duitser Karl Cleiner, in Duitsland nooit kunnen vinden, laat staan ondervragen, die man kraakte het TEA1 net van ASTRID waardoor alle gesprekken van de hulpdiensten gekraakt werden. Jan Verbeke Producties had zo'n ontvanger en zodoende waren zij als eerste op de hoogte van nieuws en andere feiten.

Aan de galg.

Door een dispuut tussen Pascal Jacqmain en Jan Verbeke Producties, ging de ASTRID LEAKS bal aan het rollen, de grote gazet, Het Laatste Nieuws, zwijgt nu in alle talen over die affaire.  

Artikel n° : 04/14/5352
Geplaatst : 20:52 7/04/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 08 april 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.