Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926339





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ BRT : INP Boeve heeft de trend nu al gezet.
02 april 2014
Oproep na ongeval : Eerst Morsum Magnificat controleren.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.507.700
Tremelo / Lanaken  02 april 2014.

Gisteren in de vooravond rond kwart voor zes knalde op de Baalsebaan te Tremelo de bestuurder van een Volkswagen achteraan op een Mercedes die op zijn beurt tegen een andere Mercedes werd geduwd. Alle drie de auto's, vooral de aanrijdende, hadden veel schade. We plaatsten om enkele foto's te nemen -tot ongenoegen van de betrokken bestuurders-, onze gemarkeerde auto buiten de bebouwde kom op de gelijkgrondse berm aan de zijkant naast het fietspad dat door het ongeval versperd was.

Politie PZ BRT.
Toen de politie van Tremelo arriveerde, was Morsum Magnificat meteen de rode lap op de stier en INP Boeve tikte overdreven op de zijruit en wilde de papieren van de auto. "Is er een probleem?" vroegen wij, maar de INP reageerde niet. De INP die wordt opgeroepen voor een ongeval had duidelijk in eerste instantie -in plaats van voor het ongeval-, alleen oog voor Morsum Magnificat, pure intimidatie en beleefd was de INP allerminst. De politie van de zone Begijnenijk, Rotselaar, Tremelo heeft duidelijk de trend "weer" gezet. Dit wordt, zoals we aan de INP Boeve hebben gezegd, de 1e melding bij het Comité P. 


Niet het ongeval, maar Morsum Magnificat werd eerst aangepakt en papieren en rijbewijs gecontroleerd, pure intimidatie van INP Boeve.

Artikel n° : 04/14/5348
Geplaatst  :7:50 2/04/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 02 april 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.