Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926341





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang is géén Sociale Volkspartij.
24 maart 2014
Decadentie rond Geert Wilders is totaal misplaatst.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.491.700
Lanaken 24 maart 2014.

Dat Wilders wegens zijn uitspraken in Nederland over Marokkanen, niet naar Antwerpen durfde te komen ligt blijkbaar aan een geplande actie van Dyab Abou Jahjah "die en diens Pan-Arabische vriendjes zouden voor Wilders voor een grote ontvangstparty zorgen" dixit Gerolf Annemans. Dat het Vlaams Belang Wilders naar Antwerpen wilde halen, zal haar kassa, door deze decadente bedoening, weer doen slinken. Het Hilton Hotel zou blijkbaar een keuze van de Nederlandse Staatsveiligheid geweest zijn. Niettegenstaande Wilders om veiligheidsredenen annuleerde bleef de meeting in het Antwerpse Hilton op de agenda, meeting om 11.00u. en diner om 20.00u.

Sociale Volksverlakkerij.
Hoe kan een partij die in de Van Maerlantstraat zogenaamd kookt voor de minder gegoeden en al eens -als de pers er is- voedselpakketten uitdeelt, het presteren om in het super decadente Antwerp Hilton ter ere van Wilders een "Dinner" voor tweehonderd personen te organiseren. Ongeacht wie dat betaald is het een slag in het gezicht van de minder gegoeden. Hopelijk gaan de ogen van de sociale klasse open en geven zij hun sem ook niet aan deze partij. Het Vlaams Belang maakt zich schuldig aan "Sociale Volksverlakkerij". Toch moet de sociale klasse ook beseffen dat de socialisten eveneens in de zakken van de werknemers zaten en nog zitten en dat de vakbonden van de werkloosheid financieel beter worden!

Voorbeeld geven.

Gerolf Annemans heeft terecht kritiek op de verspilling door Europa, maar geeft hier een zeer slecht voorbeeld. Als de prijs voor Wilders zó hoog was, dan is het in deze tijden niet te verantwoorden daaraan zoveel te spenderen.

Protest.
Morsum Magnificat roept "Het Volk" op om uit protest tegen de vuile politiek, op 25 mei massaal ongeldig te stemmen wat meteen een signaal is om het verplicht stemmen af te schaffen. 

Artikel n° : 03/14/5334
Geplaatst  : 8:53 24/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.