Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken Kasteelstraat : Nog meer puinhoop in aftakkingen naar woningen.
17 maart 2014
Wie legt Infrax verbod op om het laagspanningsnet in Lanaken in conformiteit te brengen?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.481.000
Lanaken 17 maart 2014.

Het laagspanningsnet in de Kasteelstraat te Lanaken vertoont een hoop mankementen, dat hebben we met ons bericht van 28 juni 2013 aangetoond. Na die melding liet de Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open Vld- Infrax aanrukken. Maar de "werkmaatschappij" van de DNB -Inter Energa- mag niet verder kijken dan haar neus lang is en laat de rest van de gevaarlijke situaties in de Kasteelstraat ongemoeid, ze blijven in hun boosheid volharden.

Niemand kijkt toe.

Marino Keulen die onze ernstige voorstellen om de conformiteit van de netten te verbeteren als "Cafépraat" bestempelde, wordt nu in diens eigen gemeente in het kader van het algemeen belang -niet eigen belang zoals dat met politici het geval is-, met zijn onverantwoordelijkheid geconfronteerd. Behalve Morsum Magnificat moet Marino niet vrezen, iedereen is bereid om naar zijn pijpen te dansen.

Algemeen belang.
Niet conforme elektrische installaties zijn een gevaar voor personen en goederen en vermits de gevaren die wij aankaarten zich op het openbaar domein bevinden, kan iedereen ingeval van een incident, zelfs toevallige passanten, betrokken partij worden. Dit laatste is aangetoond bij de onthoofding van Walter De Hondt op 18 augustus 2012 te Laakdal. Wat Morsum Magnificat aankaart is dus van algemeen belang.

Knowhow.

Deze redactie heeft reeds lang haar deskundigheid bewezen en hoeft dat niet meer te doen. Indien de beleidsmakers en verantwoordelijken in het kader van het algemeen belang, geen gebruik wensen te maken van onze knowhow, zal deze knowhow in datzelfde algemeen belang, tegen hen gebruikt worden. Na onze eerdere melding in de Kasteelstraat van juni 2013 en deze van 16 maart 2014 volgen er nu nog twee.

Vorige melding voor de Kasteelstraat 1
Nieuwe melding voor de Kasteelstraat 7
Nieuwe melding voor de Kasteelstraat 27
 
Artikel n° : 03/14/5330
Geplaatst  : 17:32 17/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 18 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.