Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Distributie Net Beheerders zijn criminelen en worden door justitie beschermd.
16 maart 2014
Procureurs moeten de bevolking beschermen tegen de gevaren van onwettige netten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.478.900
Lanaken 16 maart 2014.

Geen enkel medium heeft ooit enige interesse getoond voor de kortsluitproeven die Morsum Magnificat in 2001 heeft uitgevoerd en waarna, om aan te tonen dat de elektrische netten een gevaarlijke grote puinhoop zijn, een grote inspectie is gestart. Die inspectie heeft toenmalig Staatssecretaris Olivier Deleuze gedwongen om het KB van 24 maart 2004 uit te vaardigen, men noemt dat ook "het KB Verbeeck". Inderdaad die inspectie heeft de gevaarlijke puinhoop van de elektrische openbare netten blootgelegd. Deleuze -Groen- is de énige politicus die in dit dossier verantwoordelijkheid heeft genomen.

Pers, politiek en justitie : Ogen dicht.

Pas als er weer eens een brand is door een zogenaamde kortsluiting en er zijn slachtoffers, dan komen de lijkenpikkers van de gevestigde pers opdagen, hoe meer slachtoffers, hoe meer camera's. De burgemeester mag het dan weer voor de camera komen uitleggen, want persgeil zijn ze bijna allemaal. De brandweer en de politie staan onder bevel van de burgemeester en moeten in zijn / haar gareeltje lopen. Als het Parket wordt ingeschakeld, dan wordt een Expert aangesteld en dan is het hek helemaal van de dam en pottenkijkers zoals Morsum Magnificat worden buiten gehouden; "geheim van het onderzoek" klinkt het. Parketten zijn gewezen advocaten en die hebben doorgaans geen verstand van techniek maar ze zijn dito benoemd door de politiek -sic-.

Morsum Magnificat haalde twee Experten onderuit.

Niet alleen in het dossier van Georges Wittevrongel, maar ook in dat van de brand in de Grote Heidestraat te Booischot, haalde Morsum Magnificat telkens de Expert die door het Parket was aangesteld, onderuit. In de zaak Wittevrongel werden wij gesteund door de nabestaanden waardoor de Expert snel de deskundigheid van Morsum Magnificat begreep. Maar bij de brand te Booischot keerde de Expert, Julien Debontridder, zich tegen Morsum Magnificat en diende zelfs een met leugens doorspekte klacht in die op een sisser uitdraaide. Morsum Magnificat toonde aan de Voorzitter van de Correctionele Rechtbank te Leuven een document van het MEZ waaruit blijkt dat de Expert ten voordele van diens broodheer Electrabel, valsheid in geschrifte had gepleegd. U ziet dat document op de volgende link http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3503&Itemid=2

Electrabel.
Julien Debontridder werd voor een groot schadegeval op 24 februari 1993 te Booischot, waarbij zijn broodheer Electrabel betrokken partij was, door het Parket van Mechelen aangesteld als Expert maar Morsum Magnificat doorprikte de onzin van Debontridder. Dat hij zich wegens "Belangenvermenging" nooit had mogen laten aanstellen bewijzen de referenties die Julien Debontridder op LinkedIn plaatst, u vindt hier de link http://be.linkedin.com/pub/julien-debontridder/21/b99/522/nl U leest daar : 
-  expert  - Electrabel  - Particuliere onderneming; 5001-10.000 werknemers; Bedrijfstak Oil & Energy - 1987–2010 -23 jaar-.
Toen het schadegeval zich in Booischot in februari 1993 manifesteerde; werkte Debontridder voor Electrabel. De schade werd eigenlijk veroorzaakt door Iverlek, maar daar was Electrabel toen voor 57 procent aandeelhouder. Er was dus, zoals Morsum Magnificat stelde, wel degelijk sprake van belangenvermenging.

Proef op de som.
In oktober 2001 nodigde en daagde Morsum Magnificat iedere specialist uit de sector uit om de proeven die in Begijnendijk georganiseerd werden, bij te wonen. Het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid, de Algemene Directie Energie, Professer Willy Geysen waren allemaal getuige van de praktische proef. Deze proeven waren ook de reden dat Parketexpert Richard Derycke zijn verslag over de elektrocutie van Georges Wittevrogel diende te herzien.

MM_224_11_Kortsluitproeven.pdf     Meer volgt  
 
Artikel n° 03/14/5328
Geplaatst op 14:10 16/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 17 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.