Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Rudy Nivelle diende opnieuw klacht in tegen Morsum Magnificat-Update1
09 maart 2014
Nestbevuiler van de Open- Vld in Lanaken zou beter zwijgen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.469.100
Gellik  / Lanaken 09 maart 2014.

--- Wijziging / Update 14:49 9/03/2014

Gewezen gemeenteraadslid voor de Open Vld, Rudi Nivelle heeft recent alweer bij "hun" politie in Lanaken een klacht ingediend tegen deze redactie, daarmee wordt de georganiseerde actie van bepaalde politici in Lanaken tegen Morsum Magnificat verder gezet. Rudy Nivelle specificeerde bij zijn klacht niet wat het voorwerp van zijn klacht is, maar verwijst naar Google. Het laatste artikel dat Morsum Magnificat over Rudy Nivelle bracht is dat van 5 november 2013, dat is vier maanden geleden u vindt het hier http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5501&Itemid=2. In feite dient Nivelle nu twee keer klacht in voor hetzelfde.

Gaat Rudy solliciteren?
Rudy Nivelle zou bij het solliciteren last hebben van het feit, dat wie op diens naam Googelt, bij een artikel van Morsum Magnificat terecht komt. Voor dat artikel heeft Nivelle in november 2012 al een klacht ingediend bij "hun" politie te Lanaken, nu doet Rudy Nivelle dat nog eens over. De bewijslast zal bij politicus Rudi Nivelle liggen dat wij "laster" geschreven hebben, Morsum Magnificat spreekt dat formeel tegen en kan dat ook bewijzen.

Vuile was naar de gazet van Limburg.

De Open Vld van Lanaken heeft meermaals met Rudy Nivelle in de gordijnen gehangen, maar met het RUP van de Dorpstraat in Gellik is het tot een hoogtepunt gekomen. In de grond zal Nivelle, wat het project in Gellik betreft wel gelijk hebben, maar de verhouding binnen de Open Vld in Lanaken met hem was ver zoek. Met de kritiek op Open Vld mandatarissen van Lanaken over die verkaveling heeft Rudy Nivelle bij wijze van spreken, zelf zijn C4 geschreven. Einde augustus 2013 stuurde Nivelle een e-mail naar Guido Kerckhoven van de gazet, daar werd de vuile was opgehangen over Patricia Kusters, Sofie Martens en Anita Jeurissen, waarvan deze laatste toegaf dat ze een "beginnersfout" had gemaakt -niet de énige, red-. Ook de N-VA was van die e-mail op de hoogte, maar deed er niets mee!



Rechts Rudi in oktober 2012 voor de Open Vld, geen jaar later was Rudi de luis in de Open Vld pels van Marino Keulen ...

Intimidatie.
Rudi Nivelle is een politicus voorheen behorend tot de Open Vld van Lanaken en na de aanvaringen over het RUP te Gellik, in de gemeenteraad "Einzelgänger", hij is ook voormalig voorzitter van het OCMW van Lanaken waar onder zijn voorzitterschap e.e.a. misliep. Zo loopt er een dossier over een mogelijke huursubsidiefraude van 12.000 euro waarvoor medewerkers van het OCMW van Lanaken onder Rudi Nivelle, de ogen hebben gesloten. Als meneer Nivelle denkt dat wij door zijn klachten geďmponeerd zijn, en als hij denkt ons daarmee te intimideren, dan denkt Rudy fout. Als politici in hun maatschappelijke functie falen, mogen en moeten journalisten dat aankaarten en dat doen wij dan ook.

Nivelle nog steeds verlies.
Rudy mag dan nog steeds met de Range Rover rondtoeren, toch maakt het confectiebedrijf "Nivelle confectiebedrijf", boekhoudkundig al 5 jaar lang verlies, in 2012 was dat 9.825 euro, in 2011 zelfs 20.642 euro en in 2009 bedroeg het verlies zelfs 52.424 euro! Over de andere problemen van Rudy hopen wij in het kader van het algemeen belang niets te moeten publiceren, maar als het moet, doen we dat ook.

N-VA'ers in Lanaken doen beter zaken.
Als het met de commerciële activiteiten van Rudy Nivelle niet goed gaat, dan doen de N-VA'ers in Lanaken het beter, we bedoelen daarmee de bedrijven van Lizzy Veltjen -Liro-, Johan Pauly -JN Consult- en bvba Van Berkel maakt jaarlijk goed winst. De bvba Van Berkel mag, nu de N-VA verandering wil, beginnen met diens eigen bedrijf een vergunning te vragen voor de drie camera's die bij zijn praktijk zijn opgesteld en ook het openbaar domein bestrijken.

Hand en spandiensten.
Als politici ook zaken doen, hoe kunnen zij in godsnaam in hun job naar behoren uitvoeren? Het is altijd hetzelfde "hand- en spandiensten" verlenen, geven en nemen, maar vooral "nemen". Ook bedrijven van N-VA'ers moeten soms "plooien" of zwijgen om binnen de gemeente niet afgebrand te worden. Het is in Lanaken niets anders, dus met de N-VA zal het niet anders worden, alleen zullen het "Anderen" zijn die hun zakken vullen! Tijdens de gemeenteraad wordt er een show opgevoerd, maar wees gerust de wolven in het bos bijten mekaar niet en dat is puur kiezersbedrog.

Artikel n° : 03/14/5321
Geplaatst : 13:50 9/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.