Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Politie moet overal sluikstorten en andere overtredingen verbaliseren-Update1
09 maart 2014
Discriminatie en selectief optreden van politie in Lanaken schering en inslag.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.470.800
Neerharen / Lanaken 08 maart 2014.

--- Update 1 20:33 10/03/2014
Afval opgeruimd.
Nadat deze redactie via e-mail contact opnam met Wilfried Geraerts, werd vandaag het afval opgeruimd, dat was dan vlug geregeld. We begrijpen niet dat de politie- inspecteur die Franc een boete verkocht, ook niet voor het opruimen van dat afval zorgde!?
--- einde update 1

Lanaken zelf niet, dat centrum en de winkels lopen leeg, maar in haar deelgemeenten, zoals in Neerharen, zijn er mooie plekjes en dito natuur te zien. Anderzijds worden wegens te veel "Blauw" in de Lanakense politiek, zij die in het bestuur geen "Blauwe" vriendjes hebben of zich van politiek distantiëren, disproportioneel aangepakt. Anderen die in het "Blauwe gareeltje" van despoot Marino Keulen -Open Vld- lopen of diens slippen dragen, mogen alles zonder dat er wordt opgetreden.

Politie-inspecteur.
Begin maart deelt een politie-inspecteur van Lanaken een boete uit aan Franc van de Brasserie Op de Hogt, maar voor het afval dat daar in de Kasteelstraat ligt onderneemt de agent geen enkele actie, het ligt er een week later nog steeds. Vroeger ruimde Franc het op en bracht het naar het containerpark, maar nu de man van de politie een boete kreeg, zal het gesluikstort afval blijven liggen. Dat merkte Franc bij het uitschrijven van de boete aan de agent op, de inspecteur interpreteerde dat als een dreigement!


Afval, plastic, verfpot, het ligt er allemaal al acht dagen nadat de agent het heeft gezien, langs de Kasteelstraat te Neerharen.

Discrimineren.
Wat verderop aan het café Mesjeu zien we in de namiddag dat auto's al verkeerd geparkeerd zijn, het moet blijken dat het 's avonds en vooral tijdens de weekends de spuigaten uitloopt, maar er wordt niets ondernomen, de uitbaters zouden goede contacten onderhouden met het gemeentebestuur en dan mag in Lanaken alles. Van discriminatie is men in Lanaken niet vies dat ondervindt deze redactie al twee jaar.

Meer bedreigingen aan deze redactie.

Deze redactie noteerde de laatste maanden al diverse bedreigingen, zelfs wanneer wij in het gemeentehuis komen, worden we op de voet gevolgd door het hoofd van de dienst bevolking. Recent gaat het over in bedreigingen aan huis en komen auto's op de stoep parkeren en worden wij door zich verdacht gedragende personen met dreigende handgebaren met de vinger aangewezen, daarvan is op 7 maart een "Melding op elektronische drager" aan de politie geplaatst.


Deze BMW met twee personen aan boord die zich verdacht gedragen komen op de stoep - verhoogde berm- parkeren en maken bovendien dreigende gebaren. Hiervan werd melding gemaakt aan de politie van Lanaken. De zich verdacht gedragende personen komen op bezoek bij een koppel dat niet werkt en alle dagen tot de noen -of nog langer- slaapt, maar zich wel bedienen van drie auto's, vrienden hebben die vroeger in het Kerkveld te Veldwezelt woonden en die wat drugs en agressie betreft, niet onbesproken zijn.

Artikel n° : 03/14/5320
Geplaatst : 9:53 9/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 10 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.