Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verkiezingskoorts in het Vlaams Parlement : De Kracht van je stem
26 februari 2014
Is de slogan soms verbonden  met  die van de partij van Jan Peumans?


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.450.000
Brussel / Lanaken 26 februari 2104

In plaats van te streven naar echte democratie en de kiesplicht af te schaffen promoot het Vlaams Parlement een project waarbij de duidelijk voor politiek ongeïnteresseerde jeugd via de scholen met allerlei didactisch materiaal warm wordt gemaakt om met kennis van zaken aan de verkiezingen deel te nemen.

Een spel.
De politiek spande op een subtiele manier een school voor de kar die in de vorm van een "Verkiezingsdoos" leerlingen van scholen al spelende met de verkiezingen en het Vlaams Parlement vertrouwd wil maken, inderdaad, politiek is een spel en dan nog wel een vuil spel.
 
Slogan.
Het zal waarschijnlijk weer niemand van de klassieke pers opvallen dat de slogan die het Vlaams Parlement hier hanteert begint met " De Kracht van ....". Niet toevallig is Jan Peumans de Voorzitter van het Vlaams Parlement én N-VA'er waarvan de verkiezingsslogan ook begint met " De Kracht van ....". Moeten we daar nog een tekening van maken?

De drie eerste letters ...


De kleur klopt -geel/zwart- en de eerste drie letters van deze campagneslogan van het Vlaams Parlement zijn exact dezelfde als deze van de N-VA

Democratie.
We hebben Jan Peumans, door Morsum Magnificat als de meest onsympathieke politicus omschreven, vandaag  nog eens diets gemaakt dat de N-VA ook geen democratische partij is, haar kopman Bart De Wever en diens schaduw Liesbeth "HoHo" Homans en diverse anderen binnen de N-VA zeer onsympathieke politici zijn. Morsum Magnificat stelt dat ook vast in Lanaken waar de N-VA behalve "onsympathiek", als oppositie niets voorstelt.

Neen de N-VA is geen democratische partij!


JA De N-VA is een asociale partij en JA de N-VA is een onsympathieke partij, één ervan staat hier op de foto : Jan Peumans.

Kiezen voor het Vlaams Parlement.
De persconferentie die vandaag op het getouw werd gezet handelde over "Kiezen voor het Vlaams Parlement, Verkiezingen 2014", waarbij dat parlement voor, tijdens en na de verkiezingen, de draaischijf wordt van het politieke en mediacircus. De politiek, gesteund door de klassieke pers, zullen weer hand in hand het "Volk" misleiden. Na het verkiezingen gaat het gewoon verder zoals het was.

Meer volgt "waarschijnlijk" in Morsum Magnificat. 

Artikel n° : 02/14/5306
Geplaatst : 9:20 26/02/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 26 februari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.