Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926342





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Onbetaalbare pensioenen : Het zijn de eigen luizen die bijten.
24 februari 2014
Aanwervingen zijn vaak het gevolg van passieve corruptie en elektoraal belang.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.447.100
Lanaken 24 februari 2014 

Met de regelmaat van een klok mogen gemeenten zonder weerstand van de klassieke pers -die altijd en overal het politieke spel meespeelt-, de alarmklok over de pensioenen voor de toekomst luiden. Wie met een beetje gezond verstand redeneert weet dat de klassieke politieke partijen zoals CD&V, Open Vld maar vooral de sp.a, onze instellingen, staatsbedrijven, gemeenten en steden in ruil voor stemmen vooral met incompetenten overbevolkt hebben, wat zich thans op alle fronten wraakt, vooral de uitbetaling van de pensioenen, komt in het gedrang. Wie zal ontkennen dat De Post, de NMBS, Belgacom volgepropt werden met socialisten? Andermaal zijn zij die hun job met kennis van zaken hebben uitgevoerd, het slachtoffer van de malafide politiek met hun niet verzadigbare drang naar macht en geld. Verhofstadt heeft bij zijn aantreden al snel de spaarpotten van Dehaene leeggemaakt.

En de kennis?
Het is niet alleen een alom gekend gezegde, maar het is realiteit dat wie in gemeenten, steden en bij de -p-Overheid in het zadel werd en wordt gezet "het niet belangrijk is wat, maar wie men kent". Deze redactie,waarvan de hoofdredacteur bij gecorumpeerden, incompetenten en machtsmisbruikers gekend, beducht en gevreesd is voor diens kennis, heeft al in 1987 het Hoog Comité van Toezicht willen inschakelen bij de toenmalige BRT. Er was sprake van curruptie bij de toekenning van de onderhoudscontracten van de BRT masten. Maar Patrick Dewael, die toen minister van Cultuur was -onder het schaduwkabinet van Guy Verhofstadt-, verhinderde de speurders bij de BRT onderzoek te verrichten, sommige speurders die thans bij de CDBC dienst doen, kunnen dat bevestigen.

Dement?
Deze redactie kent het verhaal van de BRT van toen tot in het kleinste detail, de Open Vld van Guy Verhofstadt dekte toen de corruptie bij de Technische Diensten van Jan Hoornaert in. De Open Vld en vooral Verhofstadt, zijn bijzonder slecht geplaatst om in Kiev over corruptie te gaan praten. Wanneer we de liberalisering van de energiemarkt bekijken, stellen we vast dat Trien Moerman en de playboy van de Lippenslaan te Knokke, Marc Verwilghen, toen ministers van Economische Zaken waren. Een andere politicus van de Open Vld wier mandaten binnen Eandis, waarvan Electrabel meerderheidsaandeelhouder is, hem geen windeieren legde, is Geert Versnick. In 2013 was er rond Patrick Dewael in Tongeren een onderzoek rond het zwembad dat Dewael te beurt viel, dat werd in verband gebracht met grote projecten in Tongeren, maar de speurders van de CDBC zouden niets gevonden hebben, wij hebben daar ons gedacht over. Wanneer we over een periode van vijftig jaar kijken en zien wat de Open Vld, mede passieve corruptie, allemaal kan presteren, dan moeten zij die voor die partij stemmen dement zijn.

Artikel n° : 02/14/5303
Geplaatst : 17:17 24/02/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.