Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926343

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
DNB Infrax : Worden zij in Lanaken door Marino Keulen verplicht blind gehouden?
17 februari 2014
Burgemeester moet haar DNB opdracht geven om de wet te respecteren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.434.400
Lanaken 17 februari 2014.

In de Kerkveld 11 bracht deze redactie alweer een gevaarlijke laagspanningsaftakking van die woning in de kijker. Die en tienduizenden andere gevaarlijke aftakkingen, manifesteren zich omdat de eigenaars van die netten, uit puur geldgewin, de Wet van 10 maart 1925 Hoofdstuk VI artikel 13 al tientallen jaren overtreden. Dat artikel in de wet verplicht de eigenaars van de netten, in casu de gemeente Lanaken, het vereiste onderhoud volgens de vigerende wetten -AREI- uit te voeren.

Werkmaatschappij.
De gemeente Lanaken, dat eigenaar is van het openbaar elektriciteitsnet, moet haar "Werkmaatschappij" INFRAX de opdracht geven de elektrische netten in conformiteit met het AREI te bouwen en te onderhouden, maar dat is veel te duur en zodoende laat in casu Lanaken, Infrax niet toe dat wettelijk onderhoud uit te voeren met alle mogelijke gevolgen van dien.

Ook Marino Keulen is een witte boord crimineel.
Na een persconferentie in het Vlaams Parlement in 2008, maakte Morsum Magnificat de toenmalige minister van Wonen en thans burgemeester in Lanaken Marino Keulen, diets dat de conformiteit van de elektrische  installaties erbarmelijk slecht is en dat Marino Keulen zijn federale collega minister -toen Paul Magnette sp.a- maar beter daarover zou aanspreken, maar Marino Keulen zei tegen Morsum Magnificat dat het cafépraat was.

Met de neus op de feiten.
Sinds 2011 heeft Morsum Magnificat Marino Keulen in diens eigen gemeente al herhaaldelijk met de neus op de feiten gedrukt. Telkens wanneer Morsum Magnificat individuele gevaarlijke situaties aankaart, gaat Infrax tot herstelling over. Telkens bewijst Morsum Magnificat dat niet wij, maar Marino Keulen cafépraat verkoopt en dat is zeer betreurenswaardig voor een burgemeester die verantwoordelijkheid draagt.

Justitie speelt het spel mee.
In het geval van de Daalbroekstraat,70 te Rekem werd door deze redactie het Parket in Tongeren gewaarschuwd, er werd een notitienummer toegekend, maar maanden later is er nog niets gebeurd, het is duidelijk dat Justitie het spel meespeelt en zeer selectief toeziet op de toepassing van de wet. In het kader van de niet conforme, de facto gevaarlijke openbare netten die oorzaak zijn van overspanningen, kortsluiting, brand en elektrocutie, laat Justitie de witte boord criminelen ongemoeid, speelt dus het spel mee. Een Procureur is toch een beschermer van "het Volk", maar hier wordt dat wijselijk vergeten, of is het zo, dat de wolven in het bos mekaar niet bijten?

Stekeblind.
Na onze melding van 4 januari 2014 heeft Infrax recent, na een eerste mislukte afspraak met de klant, de herstelling uitgevoerd, "hoe" ze dat weer fiksten is weer een andere vraag, ook de manier waarop de regels van goed vakmanschap daar gevolgd werden, is betreurenswaardig. Maar op een boogscheut van huisnummer 11 is er op huisnummer 17 alweer een onaanvaardbare situatie vast te stellen. Wij leveren alweer het formele bewijs van wat wij hierboven uiteen gezet hebben. Marino Keulen -Open Vld- legt INFRAX wellicht verbod op om uit puur geldgewin, de nodige herstellingen uit te voeren en het Parket van Tongeren sluit de ogen. De  staat waarin de aftakking aan huisnummer 117 zich bevindt is een gevaar voor overspanning -wanneer de nulleider zou breken- kortsluiting, brand -als gevolg van de overspanning- en elektrocutie -als gevolg van alle voorgaande feiten-.

Vuile politiek.
Zowel zij die rechtstreeks verantwoordelijkheid dragen, zoals de burgemeesters wegens art. 135 van de nieuwe gemeentewet, en alle andere politici in de gemeente zijn medeplichtig aan het feit dat argeloze burgers in gevaar worden gebracht. Morsum Magnificat zal haar pijlen in de toekomst op de -vuile- regerende politiek richten die niets onderneemt en uit eigen belang de ogen te sluit voor deze gevaarlijke situaties.

2014_223_07E_Actie_Elektriciteit.pdf
  
Artikel n° : 02/14/5294
Geplaatst  : 8:12 17/02/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 februari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.