Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926343





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat heeft ook vandaag geen reden om te feesten.
15 februari 2014
Op mijn "zeventigste" geef ik het tot spijt wie het benijdt nog niet op 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.430.000
Lanaken 14 februari 2014.

In 1950 was ik op zesjarige leeftijd ernstig ziek en bijna een vogel voor de kat, maar specialisten van het Gentse Bijloke -Dokter Hooft- en van het Onze Lieve Vrouwziekenhuis te Aalst -Dr Effings- hebben mij mede UV- bestralingen, elke dag drie injecties met penicilline en kilo's medicijnen, er door gehaald. In 1958 werd ik buiten de studies aan de Middelbare en Hoger Technische Scholen - MHTS- de Aalst, de voorman in de keurturnploeg van de overbekende Michel Verscheuren - dikke nek en gewezen Anderlecht Manager-. We traden met die groep op in "Kijkuit" -toen BRT- en ook in 1958 op de Wereldtentoonstelling, ik was toen veertien.

Ook slachtoffer van Pedofielen.
In 1957 was ik ook bij de scouts, de VVKS -Vlaams Verbond Katholieke Scouts- waar ik seksueel werd lastig gevallen door wijlen E.H.Pastoor Callant. Maar in die tijden geloofde geen kip, ook mijn ouders niet, dat een pastoor zijn handen regelmatig niet meester was en mij bepotelde.

Werken.
Vanaf mijn veertiende zei mijn moeder tijdens de vakantie " ge moet zoals de anderen niet op straat lopen", vanaf mijn twaalfde, nu 58 jaar geleden- werkte ik bij de boeren en dat vond ik zelfs gezellig, vooral als de boerin 's middags met de boterhammen en de koffie naar het veld kwam, was een geweldige ervaring. Maar op mijn veertiende werkte ik tijdens de vakantie en op zaterdag in de winkel bij wijlen Frans De Grauwe, een specialist radio, televisie. Ik heb daar en bij Maurice Vercammen in de Brusselsestraat in Dendermonde heel veel geleerd inzake elektriciteit, witgoed, radio en televisie, inclusief de plaatsing van honderden antennes  vooral op puntdaken. Buiten de lessen bij de MHTS en het keur turnen, heb ik sinds mijn dertien -nu 57 jaar geleden- al praktijk opgedaan.

Een halve eeuw
technische ervaring



Na mijn 70e op 15/2/2014 gaat de strijd tegen de corruptie, incompetentie en machtsmisbruik tot nader order, gewoon verder en politici die zich schuldig maken aan deze praktijken zullen daarbij niet gespaard worden.

Financiële problemen.
Wegens financiële problemen van mijn ouders heb ik zelf beslist om mijn studies aan de MHTS te Aalst op te geven en mij als NATO Technicus te laten inlijven bij de Zeemacht. Daar heb ik, mede een zeer strenge opleiding met succes, eerst de cursus -die uit praktijk en theorie bestaat- scheepselektriciteit gevolgd en vervolgens radiotelegrafist- coder met NATO Top Secret classificatie, de Staatsveiligheid -SDRA- ken mij aldus meer dan vijftig jaar.

Corruptie, incompetentie, machtsmisbruik.

Toen ik einde de jaren zestig, na een korte periode bij Bell Telephone Mfg C° te Hoboken in de testafdeling van onderdelen van de NATO HAWK raketten had gewerkt, werd ik zelfstandig. Ik had over een periode van 7 jaren voldoende theoretische kennis opgedaan en mede al dat vakantiewerk ook al een hoop praktische ervaring, succes zou normaal verzekerd moeten zijn. Ik had echter geen ervaring met de corruptie, de incompetentie en het machtsmisbruik.

In de clinch.
Na grote investeringen binnen de firma Verbeeck & C° in 1987 struikelde ik een eerste keer omdat ik niet wilde meegesleept worden in de corruptie. Na 17 mio Bef geïnvesteerd te hebben, verloor ik een contract van 55 mio  Bef voor onderhoud van alle BRT masten, er zou om dat contract te kunnen binnenhalen, geld onder tafel moeten komen. Ik haakte af en stapte naar het Hoog Comité Van Toezicht die van de minister van Cultuur van  toen -Patrick De Wael Open-Vld - niet bij de BRT wilde toelaten! Kort daarna  volgende een gelijkaardige ervaring bij het Ministerie van Openbare Werken -B.E.E.-, het Bestuur van Elektriciteit en Elektromechanica, waar de corruptie en incompetentie hoog in het vaandel stond. Later verscheen dat verhaal in HUMO.

Faling.
Verbeeck & C° diende na de BRT in 1987 ook een klacht in bij het HCT, ditmaal tegen het B.E.E., daar voerde het HCT wel onderzoek, de speurders lieten de collega's van de Rijkswacht buiten schot, maar er werden wel zeven industriële ingenieurs van de B.E.E. geblameerd. Verbeeck werd aan de schandpaal genageld en een faling werd onvermijdelijk, vijf jaar werk voor niets.

Nv G.Champagne.
Begin de jaren negentig kom ik bij de zieltogende nv G.Champagne te Sint Truiden terecht, opdrachten die door Electrabel werden toegespeeld brachten de nv Champagne goed op, ik verdiende zeer goed mijn brood, maar de nv G.Champagne was door wanbestuur ten dode opgeschreven en ik diende opnieuw een firma op te richten, het werd Detel bvba die de lucratieve Electrabel contracten van de nv G.Champagne mocht overnemen.

Veiligheid.
In 2002 koopt Detel voor 7,6 mio zelfs een gebouw in Betekom, de contracten o.a. engineering voor Electrabel lieten dat toe. Detel had zelfs twee universitair geschoolden in dienst en leverde hoogstaande technisch werk voor Electrabel. Die werken kaderden in de inspectie van de kabel- tv netten. Maar Electrabel ging te ver, veel te ver, zover dat ik grote risico's diende te nemen waarbij personeel mogelijk geëlektrocuteerd zou kunnen  worden. Detel was toen lid van Nelectra, slippendragers van Electrabel, Nelectra kon omwille van de afhankelijkheid van Electrabel voor haar lid Detel niet optreden en liet haar lid in de kou staan. Als zaakvoerder ben ik ook preventieadviseur en weigerde gevaarlijk werk onder spanning uit te voeren, resultaat : Electrabel vernieuwde drie maanden later de bestellingen niet meer, Detel bvba verloor 2,8 mio Bef inkomen per maand.

NELECTRA : De slippendragers van de verdelers DNB.
Op deze link http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=1365&Itemid=0
leest u iets over de waarde van een vereniging voor elektriciens à la NELECTRA die haar lid vanwege de verbondenheid met o.a. Electrabel in de kou liet staan -sic-. NELECTRA reageerde wijselijk nooit op de brief van 23 december 2002, zó laf zijn waren ze op de koop toe. Nu zit NELECTRA onder de vleugels van TECNOLEC die deels door de Vlaamse -p-Overheid gesubsidieerd wordt. Weer hangen ze aan de lippen van de politiek die oorzaak is van de malaise van niet conforme elektrische installaties, en keuringsorganismen die hun job niet doen.


Elektrische netten onveilig.
Sindsdien heb ik mij vastgebeten in de conformiteit van de elektrische netten en behaalde in 2003 resultaat, Staatssecretaris Olivier de Leuze vaardigde na mijn inspecties, het KB van 24 maart 2003 uit. Net als in 1987 kreeg ik opnieuw een stempel dat zowat over het ganse grondgebied door de elektriciteitsmaffia als een brandmerk werd verspreidt. Aangezien Electrabel de zakkenvullers van de politici zijn en ik door mijn inspecties in hun zakken heb gezeten, ben ik overal in de gemeenten en steden "persona non grata" geworden en wordt ik gediscrimineerd, benadeeld, achtervolgd en bedreigd.

70 Jaar.
Vandaag ben ik inderdaad 70 jaar geworden en ben nog niet van plan om mijn strijd tegen de corruptie, de incompetentie en het machtsmisbruik op te geven, u bent gewaarschuwd. Anderzijds moet ik mijn 
programma wegens een zieke echtgenote aanpassen, maar ik ben nog steeds onbezoldigd elke dag minstens 16u actief, inclusief het weekend.

Profiteurs.
In de toekomst zal ik wel de boot voor profiteurs à la Annie V. en anderen afhouden. Ook wie wat te verbergen heeft, kan beter bij Morsum Magnificat wegblijven. Wie contact opneemt met Morsum Magnificat moet er rekening mee houden, dat alle binnenkomende telefoongesprekken digitaal geregistreerd worden, dat is mijn enige bescherming tegen bedreigingen en leugens die men hier komt verkondigen.

Zoals alle andere dagen.
Vandaag verwacht ik van het hypocriet en welstellend "Volk" niets, geen felicitaties, geen kaartjes, geen geschenken, niets. Het zal vandaag een dag zijn zoals alle andere werkdagen, geen feest want dat kan ik van een pensioentje van 920 euro niet betalen, daarom ben ik ook honderd procent voorstander van de aanpak van sociale fraude.

Fraude.
Vooral de sociale klasse is het slachtoffer van de massale fraude en socialisten zijn in hetzelfde bedje ziek, wie voor de Open Vld stemt is dement en is vergeten wat die partij alleen al wegens passieve corruptie al verknoeid heeft. Dat Vlaanderen aan de lippen van de Walen hangt is de schuld van de mentaliteit van de Vlamingen en het feit, dat De Wever, De Winter en Dedecker “Einzelgangers” zijn die niet samen door een deur kunnen, de “Fortza Flandria” was daardoor gedoemd te mislukken. De linkse en ultra- linkse pers zal de opkomst van rechts altijd bekampen.

Aanval wegens maken van foto's van milieumisdrijf.
Parket Leuven : Uitlokking!!


 
In Begijnendijk werd ik in eigen woning aangevallen door een buurman omdat hij de foto's wilde bemachtigen die ik van zijn restafvalverbranding had genomen. Hij klom over de omheining en drong de woning binnen. Ik kreeg een duw en viel tegen een hoekkast. Het Parket van Leuven seponeerde omdat het uitlokking zou zijn geweest.

Politiek afgerekend door de CD&V.

Het Parket van Leuven vond ook, dat deze brief geen laster en eerroof was, toch was die brief de aanleiding van de faling van VEBO bvba. De schade wordt bewezen door deze notules van Diest. Op die manier krijgt men elk bedrijf kapot. Maar ook dat wilde het Leuvense Parket -Onderzoeksrechter Van Impe- niet zien. De scheiding der machten is gewoonweg een lachertje.

  
Erik Verbeeck 15.02.1944
Onafhankelijk onderzoeksjournalist.
Hoofdredacteur Morsum Magnificat - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht-

Artikel n° : 02/14/5293
Geplaatst  : 6:20 15/02/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 17 februari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.