Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926343





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
AD Delhaize Lanaken : Reclamevlaggen hangen half stok.
11 februari 2014
Straatoverspanning met reclamepanelen opgehangen aan onveilig kunst- en vliegwerk.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.423.400
Lanaken 11 februari 2014.

De franchisenemer van de geaffilieerde AD Delhaize in Lanaken heeft, met het oog op het ophangen van kerstverlichting, stalen kabels over het Shumanplein gespannen, ondertussen is het een roestbui geworden - zie artikel- waarvoor Lanaken wel eens de ogen mag open doen. En al zou voor zo'n overspanning een vergunning zijn, wat volgens een ambtenaar van de gemeente Lanaken niet het geval is, zou dat wel wat professioneler mogen gebeuren.

Verwijderen.
In mei 2013 stellen we de franchisenemer van de AD Delhaize -Stationstraat- vragen of hij de wijze waarop die overspanningen werden gerealiseerd niet wat te amateuristisch vindt. Na een poosje komt de aap uit de mouw, de man heeft dat kunst- en vliegwerk zelf geïnstalleerd en hij vindt van zichzelf dat hij dat goed gedaan heeft. Volgens ons is het een afgang voor een organisatie van AD Delhaize, een naam die beter verdiend.

De preventieadviseur van de groep AD Delhaize moet de
franchisenemer van Lanaken wat les in veiligheid geven.



De reclamevlaggen zijn al de helft afgescheurd, ze hangen bij wijze van spreken "half stok". De houten latten werden met witte -dus niet UV bestand- kabelbinders -tyw raps- tegen de kabels bevestigd.

Privaat.
Toen wij de man voldoende hadden overtuigd zei hij dat het Shumanplein in feite privaat is. Als we ook dat ontzenuwen zegt de man de kabels te zullen verwijderen. We zijn nu bijna een jaar later en dat, volgens deze redactie onveilig kunst- en vliegwerk, hangt er nog steeds.

AD Delhaize.
Geïnformeerd bij de Groep Delhaize, waaronder ook AD Delhaize ressorteert, duurt het nog even vooraleer we Roel Dekelver aan de lijn krijgen, dat lukt ons op maandag 10 februari. De woordvoerder zou zich informeren bij de koepel van de geafilieerden, maar sindsdien hebben we niets meer gehoord van de man.

MM_223_04_Delhaise_Lanaken.pdf - meer volgt -

Artikel n° : 02/14/5290
Geplaatst  : 20:29 10/02/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 februari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.