Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928636





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
BATIBOUW 2007 uit de startblokken
24 februari 2007

Vanmorgen om 10u00 opende de beurs zijn deuren voor het grote publiek.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 208.100

Een persbericht van Batibouw.

Vanaf vandaag opent BATIBOUW zijn deuren voor het grote publiek. De vaklui waren gisteren en eergisteren al welkom op de professionele dagen. Zo?n 45.000 onder hen beantwoordden het appel. ?Dit aantal komt overeen met wat wij hadden voorzien.?, zegt Geert Maes, Algemeen Directeur van FISA, organisator van de beurs. BATIBOUW is de grootste professionele bouwbeurs in Belgi?. ?Voor onze exposanten is het contact met een professioneel publiek een extra argument om jaarlijks deel te nemen.?
Jaarlijks bezoeken zo?n 70.000 professionals de beurs. Iets meer dan 60% doet dit gedurende de exclusief professionele dagen. Zij zijn perfect herkenbaar door middel van een badge.
Vanmorgen om 10u00 opende de beurs zijn deuren voor het grote publiek. Ook dit jaar hebben de exposanten weer heel wat nieuwigheden in petto voor deze bezoeker met een baksteen in de maag. ?Een baksteen die we jaarlijks steeds groener of met andere woorden milieuvriendelijker zien worden.?, haalt Maes aan.

Vaklui en groot publiek kunnen de beurs nog bezoeken tot en met zondag 4 maart.

Meer informatie:
www.batibouw.com

Professioneel ?
Met alle respect voor bovenstaande cijfers en de opening voor de ?Professionelen? hebben we gisteren volgende stands bezocht waar NIEMAND in staat bleek om ons de nodige TECHNISCHE informatie te geven waarom we hebben gevraagd :
- Belgacom TV  - De staat van het kabelnet ?? Hoeveel procent van het grondgebied is klaar om aan te sluiten ?  Hoeveel abonnees heeft Belgacom-TV ?
- Telenet ? Hoever staat het met het Expressnet waarvoor Telenet 50 mio euro subsidies kreeg, het meiske zei : "Oei, ik werk hier nog maar twee maanden" - Met alle respect voor het meiske, vriendelijk genoeg, maar daar hebben we maar weinig aan.
- Vlaamse Milieu Maatschappij ? Hoe staat het met de kwaliteit met het water van beekjes en riviertjes in de omgeving van Mol / Dessel.
- OVAM zelfs niemand aanwezig !
- GDK : Wanneer gaan jullie stoppen met de installatie van de Franse PDA gadgets ? Weet GDK dat de beveiliging tegen overspanning volgens artikel 136-2 van het AREI in Walloni? niet hetzelfde is als in Vlaanderen ?  De aanwezige van het Franse merk Soul? keek wel even op van de vragen en de informatie ?

Op geen enkele van de stands was er personeel aanwezig die de minste technische uitleg kon verschaffen, was dat een dag voor de Professionals ?  Niet moeilijk dat er in de bouw zoveel knoeiwerk is en er veel te veel onveilig wordt gewerkt !
We zijn eerder teleurgesteld teruggekeerd.

Laatste update ( 24 februari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.