Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926344





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang wordt volgens haar campagneslogan de politieke stok achter de deur.
28 januari 2014
Nationale verkiezingscampagne mocht achthonderd duizend euro kosten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.396.000
Brussel / Lanaken 28 januari 2014

In open lucht en bij net geen vriestemperatuur, werd op het Surlet de Chokierplein, zowat recht over het Vlaams Belang hoofdkwartier aan het Madouplein, de nationale campagne onder het motto "Uw stok achter de deur" gestart. Alle kopstukken waren met de affiche in de hand van de partij.

Traditionele partijen moeten nu afgestraft worden.
Het is onmiskenbaar dat de traditionele partijen, vooral de CD&V, maar ook de Open Vld en zeker de socialisten, er vele decennia lang een zootje van gemaakt hebben. Tot op de dag van vandaag het volk nog steeds beliegen dat het goed en beter gaat, maar langs de andere kant stapelen de problemen zich op. Door passieve corruptie hebben politici hun gemeenten volgepropt met personeel die hen aan de macht brachten, dermate dat het nu een groot probleem is geworden om de pensioenen te betalen. Die partijen die tientallen jaren aan de macht waren hebben die macht schromelijk misbruikt en de zakken op een illegale manier gevuld en laten vullen. De gigantische spaartegoeden van de Belgen bewijzen dat, de Staat is arm en de Belgen zijn rijk. Er moet in het bedrog klaarheid komen door een vermogenscontrole bij iedere spaarder die meer bezit dan hij/zij op een legale wijze kon bekomen.


Dit is de slogan van het Vlaams belang die de -politieke- stok achter de deur is. Een potlood is geen stok, maar het zal wel de bedoeling hebben om dat potlood te gebruiken om voor het Vlaams Belang te stemmen.

Stok achter de deur.

Partijen die nog nooit aan de macht waren, kunnen nooit verantwoordelijk worden gesteld voor de chaos die er vandaag heerst en niet meer te overzien is, ergo niet meer te herstellen is. Ons land is, mede de traditionele partijen, overspoeld door vreemdelingen die hier nooit gewerkt hebben en toch dezelfde sociale voordelen genieten als zij die hier geboren, getogen zijn en er heel hun leven gewerkt hebben. Het Vlaams Belang heeft zich altijd verzet tegen de instroom van vreemdelingen maar het mocht niet baten. Wanneer we zien dat een stad als Genk nu al meer buitenlanders telt dan originele Belgen en wij weten dat de CD&V daar al dertig jaar aan de macht is, dan is nu de tijd gekomen om die partij af te straffen. Of na de vele ruzies in Genk, het Vlaams Belang daar nog een stok achter de deur kan zijn, is twijfelachtig. Chris Janssens heeft meer interesse voor een postje bij de top van het Vlaams Belang, dan de problemen in Genk.


Meer en foto's volgen in MM_222_12


Artikel n° : 01/14/5275
Geplaatst : 20:28 28/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck ©
 

Laatste update ( 29 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.