Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926344

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bart De Wever : Dikke zever in de 7e Zeverende dag.
26 januari 2014
Laat de "Zevende Zeverende dag" voor wat het is.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.392.700
Brussel / Lanaken 26 januari 2014

Bart De Wever is zoals dat her en der wordt gezegd, inderdaad een asociaal mens en hij is niet de enige in zijn partij, je mag Liesbeth Homans er gerust bij plaatsen,vele journalisten zullen het daarmee eens zijn. In de 7e Zeverende dag komt Bart De Wever als burgemeester van Antwerpen beweren dat hij iemand die hij eerder van ambtswege heeft uitgeschreven, als ze uit Syrië terugkomen, niet meer moet helpen!


De organieke OCMW wet is duidelijk.
Artikel 58 van de Organieke Wet van 8 juli 1976 zegt het volgende : " .. Het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn verleent hulp aan ieder persoon die zich op het grondgebied bevindt van de door hem bediende gemeente of gemeenten, buiten de openbare weg of een openbare plaats, en die, ingevolge ongeval of ziekte, onmiddellijk geneeskundige verzorging nodig heeft; het zorgt ervoor dat die persoon, indien nodig, naar de geschikte verplegingsinrichting wordt overgebracht en erin wordt opgenomen .."

Bart De Wever valt door de mand, hij kent de wet niet.
Het is duidelijk dat Bart De Wever in de 7e Zeverende dag van Ivan De Vadder geen enkele weerstand krijgt in zijn beweringen, dus ook De Vadder kent niets van de OCMW wetgeving en dat siert hem niet. Als de vrouw van die Syrië-strijder na van ambtswege te zijn uitgeschreven, terugkomt en zich op Antwerps grondgebied bevindt en medische hulp nodig heeft, dan moét het Antwerps OCMW en haar onsympathieke bazin Liesbeth Homans, die persoon helpen. Indien die persoon geen adres heeft in Antwerpen maar bijvoorbeeld op straat leeft,moet Homans die persoon nog een referentieadres bij het OCMW geven en uiteraard ook een leefloon. 

Nog méér "Zever".
In het debat over De Lijn was het de welbespraakte Sas Van Rouveroij -Open -uw zakken,red- Vld-, die een kemel van jewelste schoot. Van Rouveroij stelde dat er in Brussel en Wallonië 30 à 40 euro per jaar voor de bus wordt betaald-sic-. Het geeft aan hoeveel "Zever" in de 7e dag wordt verkocht. Uw redacteur heeft recent bij de STIB te Brussel een toegangsbewijs -inzet- voor een jaar ontvangen tegen betaling van vijf euro. Ook Sas Van Rouveroij is een dikke zeveraar. We blijven de 7e Dag dan ook "De Zevende Zeverende Dag" noemen.


Sas Van Rouveroij en Marino Keulen -Open -uw zakken,red- Vld- vinden dat 65+ niet meer gratis van het openbaar vervoer mogen genieten! Zij zullen heus niet op vijf euro moeten letten. Sas Van Rouveroij zei in de Zevende zeverende dag dat in Brussel / Wallonië 30 à 40 euro voor De Lijn wordt betaald en dat is fout.


Een jaarpas voor De Lijn / STIB / Metro te Brussel kost welgeteld vijf euro meneer Van Rouveroij, u moest zich schamen dat niet te weten.

De Lijn te Brussel.
Het moet blijken dat De Lijn het in Brussel veel beter doet dan in Vlaanderen, Lieten & C° hebben het door hun wanbeleid, in Vlaanderen verkorven.

Vijfenzestig plussers.

Zij die gepensioneerd zijn en weinig inkomen hebben, moeten gratis kunnen blijven rijden, "Rijke 65+" moeten betalen zoals al de rest. Hier is weer een rol voor de OCMW's weggelegd.


Artikel n° : 01/14/5273
Geplaatst : 11:52 26/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.