Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926344





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Kolderbos : Weer brand in appartement van Nieuw Dak.
25 januari 2014
Zelfs autobanden in een winkelkar behoren tot de huisraad van de huurders.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.392.000
Genk / Lanaken 25 januari 2014

Deze morgen, zaterdag 25 januari 2014, was het weer zover, voor de zoveelste keer een brand in een van de getto's van Genk, meer bepaald in Kolderbos waar er brand ontstond in een appartement op het gelijkvloers van één van de vele blokken van de cvba Nieuw Dak. Over de bewoner van het appartement waar de brand is ontstaan, worden vragen gesteld of die man daar wel thuis hoort. Op 23 december 2013 was er eveneens een brand in de keuken van een appartement aan de Trichterweg te Genk.

Meer controle.
Over het overgrote deel van de bewoners van de appartementen in die wijk, kunnen we met zekerheid zeggen dat ze tot een andere beschaving, wars van onze wetten en gewoonten, behoren. Het Genkse beleid faalt en kan niet beletten dat er op jeugdige leeftijd drugs worden verdeeld en de wijk gewoon onveilig is. Zelfs bepaalde gezinnen van Marokkaanse afkomst willen er weg en herhalen dat het niet te doen is om in die wijk te blijven wonen. De cvba Nieuw Dak is de toestand evenmin meester en moet bewoning van criminelen of recidivisten -en erger-, toelaten. Morsum Magnificat leverde eerder al de bewijzen dat er in een appartement drugs werden verhandeld door iemand die nota bene onder toezicht stond van een justitieassistent!

MM_222_10_Brand_Eggestraat_Genk.pdf

Hergebruik van hemelwater.
Niettegenstaande de cvba Nieuw Dak dat ontkent, verkopen ze wel degelijk leidingwater. Huurders zitten sinds de verbouwingen met torenhoge rekeningen van waterverbruik. Bovendien is, zoals dat het geval was met de zonneboilers, de pompinstallatie met de regelmaat van een klok defect, kunnen de huurders het toilet niet doorspoelen en moeten ze dat met emmers doen. Nieuw Dak vangt het regenwater op in een ondergrondse put, als die leeg loopt, dan wordt er met leidingwater bijgevuld. Het verbruikte hemelwater wordt via een meter aangerekend, Nieuw Dak verkoopt dus wel degelijk leidingwater en dat mag niet.

Vrederechter.

Morsum Magnificat heeft al diverse keren aan misnoegde huurders de raad gegeven naar de rechter te stappen, maar de gedupeerden zijn dermate egoïstisch dat ze zeggen "als wij een zaak aanspannen en winnen, dan zijn wij eraan voor de kosten en de moeite en de andere huurders die niets hebben gedaan, profiteren daarvan". Morsum Magnificat heeft er dan ook de brui aan gegeven, wij doen dat allemaal ter gratie Gods en pro bono, maar om familieleden met het vliegtuig uit Marokko over te laten komen, hebben ze wel geld.

De cvba Nieuw Dak brengt haar huurders in gevaar.


Dit is zonder meer CRIMINEEL en een strafbaar feit. Nieuw Dak brengt haar huurders in gevaar, dit is strijdig met de huurwetgeving -Burgerlijk wetboek- het Technisch reglement en het AREI.

Crimineel.
De cvba Nieuw Dak heeft bij de verbouwingen in het meter lokaal van de elektriciteit, onderdelen van de zonneboilers en expansievaten geplaatst, daardoor wordt de temperatuur in het meter lokaal verhoogd en de zijn de vaten met water gevuld. Vocht en temperatuurverhoging zijn nefast voor elektriciteit en absoluut strijdig met het technisch reglement elektriciteit en de instructies van Synergrid. Wij hebben daar geen andere woorden voor dan "Crimineel". Soms loopt er water in het lokaal van de meter groepen elektriciteit, daar zal ooit nog wel eens een ongeval van komen.

Artikel n° : 01/14/5270
Geplaatst : 12:13 25/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck © 


Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.