Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926609

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bericht aan de abonnees en lezers van Morsum Magnificat.
10 januari 2014
Activiteiten evolueren hoofzakelijk naar ziekte van zaakvoerder Morse-Press Vof 
PERSBERICHT  7:18 10/01/2014

De zaakvoerder van MORSE-Press Vof en echtgenote van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat werd in mei 2013 in de spoed in het ZOL opgenomen en onderging daar een heelkundige ingreep.Alhoewel de ingreep goed is gelukt, slikt ze sindsdien kilo's medicijnen en doen er zich allerlei complicaties voor. Deze escalerende beslommeringen, de alweer nakende verhuis en het financile impact daardoor op ons budget, laten het niet meer toe om sommigen die op ons beroep doen, met raad en daad, op de koop toe pro bono te helpen. Morsum Magnificat heeft de voorbije maanden niets anders gedaan dan -gratis- helpende handen uitgestoken, maar we krijgen daarvoor quasi nooit niets terug.

In sommige gevallen hebben wij ons wegens onze verregaande sociale ingesteldheid, inderdaad recent nog te Lanaken -en elders-, voor de kar laten spannen. Echter, wij zijn Sint Vincentius -die goed werk levert- niet.

Daarom heb ik beslist om tot nader order, mijn journalistieke activiteiten drastisch terug te schroeven, maar mijn ogen en oren blijven open.

MORSE-Press Vof en Morsum Magnificat danken de ENKELINGEN die ons steunden met een abonnement of kleine legale en officile opdrachten. Maar verwensen ook zij die ons niet aflatend het bloed onder de nagels uithalen, bij herhaling onze inboedel, de facto onze werkingsmiddelen in beslag hebben laten nemen en publiek wegens leedvermaak lieten verkopen. En zo'n type is advocaat uit Bilzen die ons achtervolgt en daardoor de ernstig zieke zaakvoerder van MORSE-Press Vof nog meer gezondheidsschade toebrengt.

Ik blijf wel actief maar de grootste aandacht gaat tot nader order naar mijn echtgenote. Zij die mij materieel of financieel wegens nakende verhuis willen steunen zijn daarvoor bij voorbaat bedankt. De "gluurders" en "gluipers" die met de regelmaat van een klok op deze website hun ogen komen spoelen kunnen weer tevreden zijn dat k Morsum Magnificat niet gespaard is van ellende, kommer en kwel!

Wij bij Morsum Magnificat zijn tenminste eerlijk en geven de ellende toe, maar het spel van de klassieke pers, die zich schuldig maakt aan goednieuwsshows hun door de politieke broodheren opgelegd, spelen wij niet mee.

Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat      

Persbericht  n : 01/14 - 7:19 10/01/2014
Geplaatst : 7:19 10/01/2014

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
2014 Erik Verbeeck

Laatste update ( 10 januari 2014 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.