Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935169





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Balie Leuven onderzoekt klacht tegen advocaat die Morsum Magnificat vals beschuldigde.
07 januari 2014
Klant die Mr E.H. verdedigde krijgt fikse straf en dito boete van de politierechter.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.365.700
Lanaken 07 januari 2014.

Met ons online bericht van 28 december 2013 brachten wij nieuws over een zitting van de politierechtbank te Leuven waar Morsum Magnificat ook aanwezig was. Wegens drukte op de bezoekersbanken zijn wij achterin de zaal blijven rechtstaan omdat daar op de rugleuning van de zitbanken wat ruimte is om notities te maken.


Valse beschuldigingen.
We hadden zoals altijd, onze rugzak met fotomateriaal en inschuifbaar statief bij, maar dat is nooit in de aanslag geweest. Wij hadden ook geen toelating gevraagd om te mogen fotograferen, filmen, etc. Na afloop van de zitting komt advocate E.H. furieus naar ons gestoven met de waarschuwing dat zij geen akkoord had gegeven om haar te filmen en dat wij in de zaal gefilmd zouden hebben. Zelfs na onze ontkenning bleef ze daarover maar doordrammen. Pas wanneer we onze recorder in werking stelden, liep ze snel weg.

Cliënt ontevreden.

Niettegenstaande de klant, Ezoubir.D., haar vóór de zitting al had geïnformeerd dat ze niet hoefde te komen, deed ze dat toch en incasseerde ter plekke de helft van het bedrag dat ze de dag voordien condite sine qua non -dat achteraf dode letter bleek- had geëist. Na de zitting zou ze tegen haar klant hebben gesproken over een boete van tweehonderd euro, over het rijverbod werd niets gezegd en evenmin over de opdeciemen. Toen deze redactie na afloop aan Ezoubir D. zei dat het niet bij die naakte tweehonderd euro zou blijven omdat daar nog een pak bijkomt, geloofde de man dat eigenlijk niet, de advocaat had het over tweehonderd euro zei de man.

Gepeperde rekening en rijverbod.

Het uitgesproken vonnis is heel wat anders dan de 200 euro waarover advocaat E.H. aan haar cliënt vertelde.
- Een rijverbod van 2 maanden.
- Een boete van 1.500 euro met daarbovenop 2 x 150 euro voor het fonds voor slachtofferhulp en de kosten van het geding 87,18 euro. Dat alles maakt een totaal van 1.887,18 euro.

Artikel n° : 01/14/5252
Geplaatst : 17:37 7/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
2014 Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.