Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928638





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Beringen won prijs in de Super Loterij van het NIRAS.
23 februari 2007
Burgemeester Mondelaers tooit zich met de veren van een ander.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 207.100
Betekom / Beringen 23 februari ?07

Van 2.740 Euro naar "Nul" Euro NIRAS lijkt wel de "Lotto" !

Het Laatste Nieuws op 17 februari 2007 met "halve waarheden" ?n
"Tooien met de veren van een ander".

Ruim ??n jaar lag Burgemeester Mondelaers van Beringen dwars en ging al die tijd in de clinch met het NIRAS over de prijs voor de verwijdering van het radioactief kompas dat op een wederrechtelijke manier bij de brandweer van Beringen in een locker lag opgeslagen.
Toen Morsum Magnificat zich op 14 december 2006 met de zaak ging bemoeien, met de Burgemeester op 15 december 2006 om 20:53u een telefoongesprek had, zelfs het Hasselts Parket op de hoogte bracht van de illegale praktijken te Beringen (zie PDF in bijlage), kwam de zaak in een stroomversnelling !

Van heel veel naar nul.
Daar waar het NIRAS zich eerst schandalig veel wilde laten betalen, zijnde 2.700 euro, wordt het NIRAS nu plotseling een liefdadigheidsinstelling !
Burgemeester Mondelaers tooit zich met de veren van een ander.
In de grootste krant van het land (zeggen ze zelf), tooit Burgemeester MONDELAERS zich met de veren van een ander door wijselijk te verzwijgen dat zeer waarschijnlijk door de acties van de freelance onderzoeksjournalist, lid van de Vlaamse Journalisten Vereniging, de zaken in een stroomversnelling zijn gekomen en het NIRAS plotseling weldoener is geworden.

Lees hier het document dat aan het Parket van Hasselt  werd overmaakt, daarover heeft Het Laatste Nieuws niets geschreven, een heel groot gat in hun cultuur .......

Grobbendonk
We hebben vandaag de burgemeester van Grobbendonk, waar ze ook met zo'n radioactief (met Radium 226 beschilderde wijzertjes) metertje opgescheept zitten, we hebben het verhaal van Beringen verteld en gesuggereerd dat Grobbendonk ook maar een "Super lotje" bij het NIRAS moet kopen, tegenwoordig altijd prijs.... en het kost zoals we te Beringen kunnen zien, niks !

 
Redactie Morsum Magnificat

MORSE-Press VOF

 

 

Laatste update ( 19 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.