Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935169





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Onduidelijke situatie rond schietincident in café aan de Hoogstraat-Update1
05 januari 2014
Wel een gewonde maar onduidelijke oorzaak. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.361.500
Genk / Lanaken 05 januari 2014.

--- Update1 20:12 5/01/2014
Gekochte pers.
Toen Morsum Magnificat hedenmorgen om 08:15u bij de PZ GAOZ om meer uitleg vroeg over de schietpartij, wisten ze daar "zogezegd" niet veel, het onderzoek was ter plaatse nog volop bezig. Men vroeg osn zelfs wat wij daar mee te maken hadden!!! De persdienst -Marleen Smeyers- was er op een zondag -nog?- niet, enzovoort. De persmagistraat bij het Parket te Tongeren wist om tien uur niet dat er om 9 uur een voertuig was getakeld, terwijl wij die takeling iets vóór negen uur hadden gefotografeerd. Vanavond zien we dat de politie van GAOZ heel wat informatie aan TVL prijsgeeft, nogal wiedes, stad Genk  koopt de pers. Zo heeft TVL in 2012 van de stad Genk maar liefst 1.284.471 euro geïncasseerd en Concentra -Belang van Limburg- mocht 1.151.118 euro van de stad Genk ontvangen. Wim Dries -CD&V- koopt gewoon de pers en die mogen brengen wat zij bepalen. Het ligt bij Morsum Magnificat wel iets anders, maar dat moeten wij bekopen met discriminatie, achterhouden van gegevens en erger.

Criminele stad.
Dat Wim Dries en zijn politie in Genk de situatie niet onder controle hebben is duidelijk, maar hun gekochte pers moet daarover zwijgen en braafjes in het gareeltje lopen, zoniet gaat de geldkraan richting uitgevers dicht. In Genk worden nogal wat wapens verhandeld, zelfs een politieman werd in het proces van Samu Velioglu als mogelijke leverancier van het moordwapen aangewezen-sic-. Diezelfde agent werd ook beticht van intra familiaal geweld, idem dito voor diens collega, ze werden beiden voor drie maanden op non actief gezet! En dan hebben we het nog niet gehad over de korpschef die op de Henry Fordlaan een dienstwagen in de prak reed, dat kan gebeuren, maar hoe? Genk is zonder meer een criminele stad.


Het labo van de federale politie van Tongeren was om 10u nog aanwezig -lichte witte bestelauto achteraan-.

En wapens, én drugs én autozwendel.
Heel recent komen we ergens aan de rand van Genk waar zogezegd gluurders zouden post vatten. Morsum Magnificat werd op vraag van bepaalde personen ingeschakeld. Toen wij op een bepaald moment zelf ter plaatse poolshoogte gingen nemen, liepen we tegen personen aan waarvan één een 9mm pistool in een holster bij zich had. In Genk wordt regelmatig rond gereden met wapens, dat is ook duidelijk gebleken uit de rechtszaak rond Velioglu.

Uit de nek kletsen en schoolvoorbeeld van multicultureel failliet.
Burgemeester Wim Dries -CD&V- mocht in verband met de vechtpartijen in Genkse kroegen, voor TVL -die hij rijkelijk met creatieve methodes betaalt in ruil voor politieke propaganda- weer zielig komen doen, alsof Dries wakker ligt van zo'n knok- en schietpartij, die man gaat gewoon over lijken, ergo over kerkhoven. Wij herhalen het : Genk is een criminele stad en het grootste multicultureel failliet die men zich kan voorstellen.

Dries bij zijn TVL : Echte samenleving in Genk ..
Inderdaad ja, maar dan één van de autochtonen en van de allochtonen, van deze laatste vooral de Turken en de Marokkanen, wie als autochtoon in de Stalenstraat in een winkel stapt wordt als buitenlander aanzien ...
--- einde update 1

Deze morgen is er in de vroege uurtjes -vermoedelijk- een schietincident geweest in een café aan de Hoogstraat te Genk. Omstreeks vier uur is er in de Kösk club een persoon gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is -nog- niet bekend en de persdienst van de PZ GAOZ was wegens "zondag" nog niet bereikbaar.

Auto getakeld.
Rond negen uur werd een Lexus die op de gelijkgrondse grasberm voor de Kösk was geparkeerd, getakeld. Bij het Parket te Tongeren was men daarvan om tien uur zelfs niet op de hoogte, maar Bruno Coppin zei dat het onderzoek nog volop loopt en het niet zeker is dat het een schietpartij was en als er al een was, er mogelijk geen verband is met de gewonde persoon zei de Parketwoordvoerder deze morgen aan deze redactie.

Nachtcafé.
Een uiterst vreemde situatie wat voor Genk geen uitzondering is. Het café Kösk was vroeger de Happy Hour waar vooral 's nachts nogal wat klanten kwamen.


Links : De toegang tot de club is door de politie GAOZ afgesloten en de Lexus op de voorgrond werd rond 9 uur getakeld -foto rechts-.

Wordt vervolgd.

Artikel n° : 01/14/5248
Geplaatst : 10:13 5/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
2014 Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.