Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935169





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lezers verwachten dat Morsum Magnificat blijft wat het is.
04 januari 2014
Heilige huisjes moeten er altijd rekening mee houden dat er nog weerstand bestaat.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.360.600
Lanaken 04 januari 2014.

De "klassieke" pers is bijlange niet wat de mensen er van denken, daarom is Morsum Magnificat een unicum. We ontvangen doorgaans relatief weinig reacties, geen positieve en ook geen negatieve. De reactie  die ons gisteren 3 januari 2014 bereikte willen we de duizenden bezoekers van Morsum Magnificat niet onthouden.

Hallo Erik,
Ik ontving iets voor Kerstmis je wenskaart, waarvoor van harte dank! Ook van mijn kant de allerbeste wensen voor een gelukkig en vooral gezond 2014. En moge het komende jaar voor jou voorspoediger worden dan de voorbije. Wat je slagzin betreft : “ Ik zal mijn koers niet wijzigen, tot spijt van wie het benijdt ”. Ik moet je daarmee bijtreden: jouw lezers verwachten dat ook van jou. Het feit dat jij niet bang bent om gelijk wie tegen de schenen te trappen als ze dat verdienen en daardoor ook al eens fans en lezers kwijtraakt, is net jouw handelsmerk. Volledige objectiviteit heeft zijn prijs en er zijn weinigen die niet bang zijn die te betalen. Jij bent daar nochtans wel één van en dat siert je. Dat wou ik je toch even zeggen.

--- einde reactie - naam en adres bij de redactie bekend.

NVDR.
Als helpende hand hebben wij het voorbije jaar weer één en ander meegemaakt, recent nog in Lanaken -zaak Jan Rosierlaan-, maar wij gaan hier niet "janken". Iedereen die ons te hulp roept is nogmaals gewaarschuwd, wij helpen maar "wij laten ons niet voor de kar spannen" en "wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien". 


Artikel n° : 01/14/5246
Geplaatst : 12:47 4/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
2014 Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.