Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926347





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Arrogante getuige van gerechtsdeurwaarder belemmert onnodig uitrit
19 december 2013
Gerechtsdeurwaarders met grote Duitse wagens passen in despotisme.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.337.200
Lanaken 19 december 2013

Vandaag betrappen we Bernard C., een aangestelde en vergezeld van gerechtsdeurwaarder Luc B. uit Genk die zonder toelating op een privé terrein parkeert en op de koop toe een uitrit belemmering begaat. Gerechtsdeurwaarders denken zich alles te mogen veroorloven, rijden met grote Duitse wagens, kapitalen die ze vaak op de ellende van anderen vergaren.

Nationale Kamer.
De wijze waarop de auto van de gerechtsdeurwaarder of diens begeleider hier parkeert, kan niet door de beugel, hij had geen enkele bevoegdheid om daar te parkeren en de doorrit te versperren, een klacht zal bij de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders geplaatst worden.

Deurwaarder "Despoot" verspert doorrit.



Links : De "Bak" van de deurwaarder negeert het bordje -rechts- Hiervoor zal een klacht bij de Nationale Kamer worden ingediend, ook al haalt dat misschien niets uit. De deurwaarder mag dat bordje niet negeren, zelfs de politie mag dat zonder mandaat niet.

Gerechtsdeurwaarder werkt onderzoek CBPL tegen.
Deurwaarders die zich arrogant opstellen lopen af en toe al eens tegen vuisten of erger. Daaruit volgt dat een despoot zoals Guy G., in Genk niet buiten kan komen zonder politiebegeleiding. De politie fungeert dan als een soort goedkope beschermengel waarvoor de gemeenschap financieel mag opdraaien. De vergoeding vande politie voor het begeleiden van zo'n deurwaarder is bepaald op luttele euro's, de gemeenschap betaalt de arrogantie van de deurwaarders. De Genkse deurwaarder Guy G. moet in april 2014 in Antwerpen ook voor de Rechter verschijnen wegens een zaak uit Lanaken. Tegen hem loopt er ook een onderzoek dat door de Privacycommissie wordt gebvoerd, maar de gerechtsdeurwaarder werkt dat onderzoek op alle manieren tegen. Een derde dossier tegen deze Genkse deurwaarder situeert zich in de zaak van Mina uit Genk.

Wordt dus vervolgd.

Artikel n° : 12/13/5227
Geplaatst : 20:32 19/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 december 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.