Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926347

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ-Lanaken / Maasmechelen moet weer uitleg geven aan Comité P.
19 december 2013
Vier politie-inspecteurs waren blind voor diverse overtredingen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.337.200
Lanaken 19 december 2013

Morsum Magnificat wordt in Lanaken achtervolgd, bedreigd, gediscrimineerd, afgerekend en dies meer. Onlangs werden we -naar onze en andere meningen-, door de politie onterecht op de bon geslingerd, een boete in de orde van twintig procent van het pensioen kan dan ook tellen. In tegenstelling tot Morsum Magnificat, sluit de politie van de PZ-Lanaken / Maasmechelen zowat overal de ogen voor tientallen overtredingen.

Stekenblind.
Wie als bedrijf of aannemer werken uitvoert op het openbaar domein moet daarvoor een toelating vragen, verkeersplan en dito borden plaatsen waarvan het verkeersplan op voorhand door de politie moet goedgekeurd worden. Ook de werkzone moet worden afgebakend, maar in Lanaken is dat allemaal niet nodig. Frappant is, dat tijdens de overtredingen door de firma C., er maar liefst vier inspecteurs in de buurt waren die de ogen sloten voor die overtredingen waarbij argeloze burgers op de koop toe in gevaar werden gebracht.

Comité P.

Morsum Magnificat stelde resoluut vragen aan het Comité P, en die stelt nu op haar beurt vragen bij de dienst "Intern Toezicht" van de PZ-Lanaken / Maasmechelen. Morsum Magnificat blijft ondanks alle bedreigingen en tegenwerkingen alert en zal nog méér dossiers aan het Comité P. overmaken. De politie moet haar eigen regels -art. 15- van het politieambt toepassen. De PZ- Lanaken / Maasmechelen werd al eerder na rapporten van Morsum Magnificat twee keer door het Comité P.,terecht gewezen.

Arbeidsveiligheid.
Niet alleen de verkeerswetgeving werd door die firma aan haar laars gelapt, maar ook de arbeidswetgeving, in Lanaken ook schering en inslag. Ook het auditoraat te Tongeren werd in kennis gesteld. Burgers worden toch gevraagd om verdachte toestanden te melden!!!

Groene Schepen mobiliteit Castermans moet opstappen.


Met de regelmaat van een klok staan hier -en elders- auto's op de grasberm, de politie ziet het niet, wij wel.

Parkeren op verhoogde -gras-berm.

Morsum Magnificat legt ook een document aan waarin auto's die in overtreding staan worden afgebeeld, u ziet daarvan een voorbeeld op de foto's -inzet-. Op die plaats staan met de regelmaat van een klok auto's op de grasberm geparkeerd, noteer dat de Schepen van mobiliteit van Lanaken, Tony Castermans, van de "Groene" partij is, meer moeten we daarover niet vertellen. Hoe de Groene kiezers in Lanaken bedrogen worden.

Artikel n° : 12/13/5226
Geplaatst : 19:17 19/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 december 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.