Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935301





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Steve Stevaert en zijn escapades met de twee Marokkaanse luxe callgirls.
07 december 2013
Zhara E. legde in maart 2011 belastende verklaringen over Steve af.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.321.700
Brussel / Lanaken 05 december 2013.

Op 15 maart 2011 legde Zhara E. de vriendin van Houda E., waarmee Steve Stevaert een relatie had, aan een rechercheur aan de Square Victoria Regina 1 te 1210 Brussel een verklaring af waaruit blijkt dat Stevaert, met de hand in horizontale positie van links naar rechts over de keel bewegend, doodsbedreigingen aan het adres van Houda E. zou geuit hebben.

Film bemachtigen.

Volgens de verklaring van Zhara zou Steve Stevaert zijn liefje Houda publiekelijk, "devant tout le monde" zei Zhara in haar verklaring, bedreigd hebben, Stevaert wilde de film die nooit gevonden werd, bemachtigen. Zhara zei daarover " Steve a parlé de la tuer et de tuer aussi ses enfants. Il lui aurait fait le geste du tranchant sur la gorge; C’était le 15.03.2011 ". Waarom deze affaire -volgens de gazet- nu weer opduikt is onduidelijk.

Afrekening.
Over de rol van Stijn Butenaerts die Steve Stevaert -bewust?- met Zhara, die dan haar vriendin Houda charterde, in contact bracht en de rol van Willy Claes en nog andere zaken, daar wordt wijselijk over gezwegen....

Gouverneur.
Het is een feit dat Steve Stevaert, gewezen Hasselts burgemeester en Limburgs Gouverneur zich laat verleiden door vrouwen die in de categorie luxe call girls dienen geklasseerd. Ook gewezen burgemeester van Hasselt en huidig Gouverneur Herman Reynders kwam op een negatieve manier in het nieuws wegens familiaal geweld. In een Proces Verbaal werd Herman Reynders ook genoemd in een bezoek aan een hotelletje dat hij samen met één van de klokkenluiders zou verlaten hebben. De socialisten moeten zich blijkbaar publiekelijk niets aantrekken van hun politieke rol.

Boek.
In het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit" wordt de zaak Steve Stevaert en de Marokkaanse vrouwen in detail uit de doeken gedaan. Wat de gazet vandaag brengt is voor deze redactie oud nieuws. Het boek staat nog steeds in de steigers en zal niet met de pen van Vera Vrancken geschreven worden, ergo ze komt er zelf in voor, een voorsmaakje daarvan hebben we reeds gebracht over de Galé lamp.

Artikel N° : 12/13/5213
Geplaatst : 10:29 7/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
Auteur van "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit"

Laatste update ( 07 december 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.