Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926353





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Nachtelijke brand in huisje aan de Bessemerstraat-MM-219-15-NVDR
27 oktober 2013
Schijnbaar dronken man veroorzaakt na thuiskomst in het vroege uur brand.


Lanaken 27 oktober 2013.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.261.800

Deze nacht is er omstreeks vier uur een brand ontstaan in een rijwoning aan de Bessemerstraat 181 te Lanaken, de bewoner die schijnbaar dronken was, kon uit het huis vluchten maar belde volgens de buurman niet zelf de brandweer.

Snel ter plaatse.
De buurman die de brandweer alarmeerde was tevreden dat deze na de oproep zeer snel ter plaatse waren, "zo niet was ook mijn dak in de fik gegaan, het doet raar als je wakker wordt en je ziet rook" zei de buurman aan deze redactie. De bewoner van het huis waar de brand is ontstaan is blijkbaar regelmatig boven zijn theewater, dat was ook deze nacht blijkbaar het geval. We herinneren hier aan een gelijkaardige brand van 30 april 2012 in de Bessemerstraat 285, ook toen was een dronken e in slaap gevallen man de oorzaak van de brand
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4662&Itemid=2

MM_219_15_Brand_Bessemer.pdf

NVDR.
We stellen ons opnieuw vragen over de conformiteit -conformiteitsattest- van deze woningen. Ook INFRAX kwam ter plaatse, maar ook die zullen wel de ogen moeten sluiten voor de niet conforme elektrische installaties. Een ambtenaar uit Lanaken, wiens bevoegdheid aan banden wordt gelegd, zei "als ik alle bouwovertredingen in de Bessemerstraat moet aanpakken, ben ik nog tot het einde van mijn dagen zoet". Ook de appartementen aan de Bessemerstraat 285 -en zelfs de achtergelegen optrekjes- staan er illegaal. Marino Keulen -Open Vld en witteboordcrimineel²- en zijn horde slippendragers leggen malafide eigenaars geen strobreed in de weg, een voorbeeld daarvan is er ook in de Pannestraat 114 waar een illegaal appartement werd gebouwd en de huurders niet eens hun gas- en elektriciteitsmeter kunnen bereiken. De Inspectie RWO te Hasselt wil een huurder voor de kar spannen om een klacht tegen de eigenaar te plaatsen met Burgerlijke Partijstelling omdat Marino Keulen en zijn dienst R.O. niets wil ondernemen.
² Beschermd zij die de wetten overtreden.
Alles in de doofpot.
Hier mag men van geluk spreken, dat er geen slachtoffers te betreuren zijn.Als dat dan toch zo is, dan zal de brandweer en de politie die onder toezicht staat van de burgemeester de ogen sluiten en alles gaat in de doofpot.Of "het Parket onderzoekt de zaak" en daarmee is de kous af, het zijn alleen de assertievelingen die een weerwoord durven geven die worden aangepakt, celui qui dit la verité ..
Zelfs Wonen Vlaanderen.
Uit een recent dossier te Lanaken blijkt,dat zelfs Wonen Vlaanderen om de malafide verhuurder uit de wind te zetten werd gemanipuleerd.Een anndere uitleg voor een inspecteur die de ogen sluit voor flagrante inbreuken,is er niet.

Artikel n° : 10/13/5163
Geplaatst : 8:51 27/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.