Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926354





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Valse melding van zelfmoord.
26 oktober 2013
Mina Asabbane slachtoffer van machinaties en pesterijen.
Genk / Lanaken 26 oktober 2013
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.260.200

Gisteren rond de middag omsingelden een aantal politieagenten waaronder een anonieme ploeg, de woning van Mina Asabbane aan Terboekt te Genk, ze ondervroegen de buren over Mina. Reden van de actie was een valse melding die rond half een bij het Parket te Tongeren zou zijn binnengelopen waarbij gesteld werd dat Mina zelfmoord gepleegd zou hebben, terwijl Mina op dat moment een patiënt verzorgde. Eerder deze week had één van de voorlopige bewindvoerders van de onlangs failliet verklaarde bvba Mina Asabbane ook al de vraag gekregen of Mina overleden was. Het parket van Tongeren bevestigde aan deze redactie de melding en liet voorzichtigheidshalve door de politie de melding natrekken die van de valse melding proces verbaal opstelde.

Kluwen.
Deze redactie heeft sinds het artikel van 3 oktober 2013 rond deze zaak geen berichten meer geplaatst, de reden daarvan is dat bepaalde onderzoeken lopen en Morsum Magnificat zich -even- op de vlakte wil houden. Mina Asabbane is gezond en wel en druk aan het werk in de zorgsector. Haar advocaten Jan Vande Moortel en Sylvia Meirvenne uit Gent zijn momenteel druk doende om in deze onverkwikkelijke zaak, waarbij diverse partijen betrokken zijn, recht te laten geschieden.

Valse naamdracht.
Vorige week werd deze redactie eveneens twee keer door een anoniem nummer via GSM opgebeld, de dame aan de andere kant uitte bedreigingen en gebruikte daarvoor een valse naam. Morsum Magnificat had een vermoeden en confronteerde drie personen met de vrouwelijke stem van de beller. Alle drie de personen bevestigden het vermoeden van Morsum Magnificat wie de beller is. De politie van Zonhoven toonde interesse voor dat bewijsmateriaal maar het werd door Morsum Magnificat nog niet afgeleverd.

Koppen rollen?
Morsum Magnificat probeert hier de bomen door het bos te zien in een ruzie van een familie met tien kinderen die al jaren uit de hand loopt en waarvan één persoon zowat overal de boel op stelten zet. Dát persoontje het blijkbaar presteert om personen die al dan niet een bepaald gezag dienen te genieten zich, al dan niet door zelf mee te werken, laten gebruiken of misbruiken. In één zaak te Tongeren werd reeds een Rechter gewraakt. Het is quasi zeker dat hier nog koppen gaan rollen.

Politieke invloed.
Mina Asabbane is wellicht onvoldoende alert om te beseffen dat zij als een hond in een politiek kegelspel is terecht gekomen dat zich afspeelt in de zorgsector. Zo is één van haar voorlopige bewindvoerders Tom Arts CD&V Raadslid, zoon van Alex Arts, een gewezen Voorzitter van het Grondwettelijk Hof en OCMW van Genk. De echtgenote van Alex Arts is de zuster van de Hasseltse Procureur Rubens.Dit maar om te duiden in welk vaarwater Mina Asabbane terecht is terecht gekomen, we zouden op deze manier nog wat meer linken kunnen maken.

Dossier bij Parket te Tongeren.

Momenteel ligt bij het Parket te Tongeren het resultaat van een fraudeonderzoek van de CDBC, de Secretaris en de vorige OCMW Voorzitter zijn bij die aanbestedingsfraude betrokken, maar het Parket van Tongeren talmt. In een ander dossier werd OCMW Secretaris Staf Mariën door de Gouverneur al op de vingers getikt wegens het niet aangeven van voordelen op de belastingaangifte 281.10.

Wordt nog vervolgd.

Artikel n° : 10/13/5159
Geplaatst : 8:30 26/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.