Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926354





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Na het Vlaams Belang en LDD is het nu de beurt aan de N-VA
25 oktober 2013
De Rode zender en hun linkse kompanen zetten moddercampagne tegen rechts verder.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 2.258.700
Brussel / Lanaken 24 oktober 2013 

De linkse Turnhoutse Groene Boer Jos Geysels legde met het Cordon Sanitair uiteindelijk toch het Vlaams Belang aan banden. Toen er tekenen waren dat LDD in de verkiezingen van 2006 succes zou boeken, pakte een journalist van de linkse Humo uit met een boek over Jean-Marie Dedecker dat hem de electorale das omdeed. Nu het succes van de N-VA een feit is, wordt uit de linkse en ultralinkse hoek de moddercampagne opnieuw opgestart.

Eigen schuld, dikke bult.
Doordat Vlamingen huichelaars zijn en de kopstukken De Wever, Dewinter en Dedecker einzelgängers, is een Forza Flandria, tot groot jolijt van de Walen, nooit werkelijkheid kunnen worden. De Vlaamse leeuw zonder klauwen wordt door de Waalse hanen de ogen uitgepikt wat de schuld is van het onsamenhangend Vlaanderen "ikke en de rest kan stikke". Wat logebroeder Sigfried Bracke meemaakt, is gewoon een koekje van eigen deeg, hij had journalist moeten blijven dan hadden de linkse hyena's hem nu niet kunnen afmaken. Bracke is net als de drie D's ook een einzelgänger.

Naast de schoenen.
Vóór ze aan zet waren liepen er zowat dagelijks persuitnodigingen bij Morsum Magnificat binnen, nu de hovaardige Homans en anderen in het zadel zitten, is het ook afgelopen met de persactiviteiten. Allemaal hetzelfde ; over de rug van de journalisten omhoog kruipen, "macht en geld" vergaren, dát is wat ze beogen. Bij de N-VA zijn er een pak die duidelijk naast de schoenen lopen, inclusief meneer Bracke van wie Morsum Magnificat nog nooit een uitnodiging mocht ontvangen. "Wie het kleine niet begeert is het grote niet weert", meneer Bracke. 

Geen belangstelling.
Bij Morsum Magnificat scoren politieke artikels zeer slecht, het Morsum Magnificat publiek heeft meer interesse voor techniek en veiligheid.

Artikel n° : 10/13/5153
Geplaatst : 6:12 25/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 25 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.