Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935532





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brief aan minister Turtelboom laatste hoop voor Hans en Mirella..
01 oktober 2013
Genks koppel blijft mistoestanden,laksheid en wanpraktijken bij justitie aanklagen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.227.800
Genk / Lanaken 01 oktober 2013

Al in november 2012 brachten wij enkele artikels omtrent de mistoestanden die voorkwamen in het technisch dossier met betrekking tot dakwerken die werden uitgevoerd aan de woning van Hans en Mirella uit Genk. Wij brachten het volledige verhaal in MM208-04 in november 2012 waarin wij reeds schreven dat het twijfelachtig is dat Hans en Mirella ooit hun gelijk zullen halen. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder maar gerechtigheid hebben beide vechters nog niet gekregen.

Online artikel
 http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5017&Itemid=2

Brief aan minister Turtelboom.

Recent, meer bepaald op 27 september 2013, richtte Hans een schrijven aan minister van Justitie Turtelboom waarvan wij de inhoud onderstaand integraal publiceren.
Onderwerp: FOD Justitie Ref. nr. : PV 13/KL/22168/GS
27/09/2013
Mevrouw Turtelboom,
Als Federaal Minister van Justitie bent U verantwoordelijk voor de juridische orde en rechtszekerheid van rechtbanken en federale overheidsinstanties van Justitie!
Klachten over mistoestanden en wanpraktijken bij Justitie werden door de attaché van uw Kabinet als onbevoegd bevonden, dit bijna 6 (zes) maanden na mijn klachtenbrief.
Grondwettelijk beëdigde personen, door mij beschuldigd van machtsmisbruik en samenzwering, betwistten op geen enkel ogenblik deze feiten!
Parketten,rechtbanken en de Hoge Raad van Justitie delen mij schriftelijk mee,eveneens niet bevoegd te zijn mijn klachten te onderzoeken,juridisch noodzakelijke informatie te verstrekken en geen juridische hulp te mogen verlenen.
Talrijke pogingen om juridisch advies en rechtshulp te bekomen,bij juristen van zowel privé als overheidsdiensten, werden mij systematisch geweigerd!
Europe direct is evenmin in staat een sluitend antwoord te geven op door mij gestelde vragen!Mijn fundamentele rechten werden zo pertinent met voeten getreden,wat indruist tegen het Handvest van de
Grondrechten en de verhaalmogelijkheden van het recht beroep te doen op administratieve en gerechtelijke procedures!U steunt en beschermt geregeld de georganiseerde misdaad en legt zo de basis voor een uitgesproken klassenjustitie!
Met dit schrijven vraag ik U met aandrang uw standpunt ter zake aan mij kenbaar te maken en juridisch correcte informatie te verschaffen om mijn klachten bij een Europese Rechtbank aanhangig te maken!
Met beleefde groeten,
Hans
3600 Genk
-Naam en adres gekend bij de redactie-

NVDR.
Wij begrijpen het koppel,maar zoals we het al zo vaak herhaald hebben, heeft het geen zin om naar politici te schrijven. Anderzijds hebben wij al vaker schreven dat er inderdaad een en ander aan de werking van Justitie schort, ergo, volgens ons het slechtst werkende ministerie van het land is.
Uiteraard bestaat er een klassenjustitie, al was het maar omdat degene met het grootste vermogen zich de beste/duurste advocaten kunnen permitteren die alle duistere krochten van de justitiepaleizen kennen en daar voordeel uithalen voor hun cliënt die hen daarvoor -al dan niet met crimineel geld- dik betaalt. Wij hopen oprecht dat Hans en Mirella gerechtigheid zullen krijgen maar hebben onze twijfels.


Artikel n° : 10/13/5126
Geplaatst : 16:43 1/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds 

Laatste update ( 06 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.